Studenková a Krainová takmer v identických modeloch! Ktorá z nich bodovala viac?

Herečka Zdena Studenková zamierila do Prahy, pred objektívmi sa stretla so známymi českými dámami.

30.08.2020 00:00
debata

Niekoľko dám sa stretlo pred pár dňami v Prahe, aby spoločne oslávili 10. výročie kliniky krásy a zároveň slávnostne otvorili novú pobočku. Na pódiu sa tak usmievali dámy ako Iva Kubelková, Lucie Bílá, Tereza Kerndlová či Simona Krainová. Ale nechýbala ani predstaviteľka Slovenska, herečka Zdena Studenková.

Zľava: Zdena Studenková, Simona Krainová a... Foto: Profimedia
Zdena Studenková Zľava: Zdena Studenková, Simona Krainová a Lucie B9la na otvorení novej pobočky známej kliniky krásy v Prahe.

Väčšina dám na podujatie dorazila v bielej farbe – niektoré z pozvaných stavili na nohavicové kostýmy, iné na biele čipky. Práve pre kostým sa rozhodli dve z pozvaných dám – 66-ročná herečka Zdena Studenková a 47-ročná modelka Simona Krainová. Hoci na prvý pohľad vyzerali ich zvolené modely takmer identicky – vďaka hlbokým výstrihom, predsa len sa v niečom líšili. Kým Studenková zvolila krátke sako, Krainová siahla po predĺženom kúsku. A líšil sa aj strih ich nohavíc.

V každom prípade, ak sa na nejakom podujatí stretnú dámy v podobných modeloch, je jasné, že vzájomnému porovnávaniu sa nevyhnú. Hoci obe sú blond a pýšia sa skvelými postavičkami, predsa len… Niekoho osloví viac Studenková, u iného zbiera body Krainová. Čo hovoríte vy? Hlasujte za dámu, ktorá na podujatí viac zaujala vás.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Simona Krainová #Zdena Studenková

+ Pravidelná hydratácia je základom šťastia a zdravia.
Ak niečo robíte, nezabudnite si svoju prácu aj uložiť....

+ Nezaťažujte sa niečím čo nie je vaša starosť, škodíte hlavne sami sebe.
Nekopírujte, nikdy tak sami nebudete so...