Nahliadnite do domu, v ktorom žil Pitt s Anistonovou! Luxusné hniezdočko prerábali tri roky

Rozľahlá nehnuteľnosť v Beverly Hills si vyše roka nevedala nájsť nového majiteľa. Napokon sa predala až s výraznou zľavou.

31.08.2020 00:00
debata

Bývalý dom Brada Pitta a Jennifer Anistonovej sa predal až s výraznou zľavou! Do jeho kúpy sa nikto dlho nehrnul, možno aj zo strachu, že dom po slávnom hollywoodskom páre prinesie novému majiteľovi nešťastie. Ako je dobre známe, láska dvojice, napriek všemožnému luxusu, nevydržala.

Dom v  Beverly Hills , v ktorom počas... Foto: Profimedia
Brad Pitt Dom v Beverly Hills , v ktorom počas manželstva žili Brad Pitt a Jennifer Aniston, sa podarilo predať až s výraznou zľavou.

Zdá sa, že majitelia, ktorí dom kúpili po rozvode Pitta a Anistonovej, počítali s tým, že slávne mená predošlých majiteľov „vystrelia“ jeho cenu do výšin. Rozľahlá nehnuteľnosť v Beverly Hills na Ridgedale Drive, ktorú si v roku 1934 nechal postaviť herec Fredric March, sa predala až s výraznou zľavou. Majiteľ pôvodne požadoval 49 miliónov dolárov (v máji 2019), neskôr cenu znížil na 44,5 milióna, až napokon sa v auguste 2020 dostal na sumu 32,5 miliónov dolárov, ako informuje Los Angeles Times.

Dom v  Beverly Hills , v ktorom počas... Foto: Profimedia
Brad Pitt Dom v Beverly Hills , v ktorom počas manželstva žili Brad Pitt a Jennifer Aniston, sa podarilo predať až s výraznou zľavou.

Pitt a Aniston dom kúpili v roku 2001 a strávili celé tri roky jeho renováciou, následne v ňom prežili necelé dva spoločné roky. V roku 2005 sledovaný pár ohlásil rozchod a spoločný dom s piatimi spálňami, trinástimi kúpeľňami a jedálňou pre dvadsať hostí v roku 2006 predal.

Interiér domu v  Beverly Hills , v ktorom počas... Foto: Profimedia
Brad pitt Interiér domu v Beverly Hills , v ktorom počas manželstva žili Brad Pitt a Jennifer Aniston.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Aniston #Brad Pitt

+ Začnite sa zaoberať konečne aj sami sebou, nie len ľuďmi okolo vás.
Ak sa vám momentálne v niečom darí,...

+ Naslúchajte svojmu telu, ono vie, čo je pre vás najlepšie.
Flexibilita a prispôsobivosť otvoria nové možnosti....