Neter slávnej Julie Robertsovej potvrdila šťastnú novinu! Bude mať syna

Radostnú udalosť počas uplynulého víkendu potvrdila americká televízna a filmová herečka Emma Roberts, ktorá je neterou slávnejšej Julie Robertsovej. Emma sa stane mamou.

01.09.2020 10:00
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Me...and my two favorite guys

Príspevok, ktorý zdieľa Emma Roberts (@emmaroberts),

Hviezda hitov American Horror Story či Scream Queens potvrdila novinku na Instagrame, kde zverejnila aj záber so svojím partnerom a otcom očakávaného potomka – hercom Garrettom Hedlundom.

Dvadsaťdeväťročná hviezda sa rozhodla od začiatku nerobiť tajnosti okolo svojho tehotenstva. K obrázku, na ktorom pózuje v bielych šatách s rysujúcim sa bruškom a po boku Hedlunda, totiž napísala: „Ja…a moji dvaja najobľúbenejší chlapci.“ Je teda zjavné, že Roberts sa o pár mesiacov stane matkou syna.

O tehotenstve Robertsovej sa špekulovalo už začiatkom leta, no vtedy všetky správy dementovala a odmietala ich novinárom potvrdiť. Dôvodom má byť zrejme fakt, že si chcela byť istá, že dieťatko je zdravé a všetko prebieha v tehotenstvo podľa plánu.

Hedlund, ktorý je o šesť rokov starší od Robertsovej, bol v minulosti niekoľko rokov partnerom herečky Kirsten Dunstovej. Emma Roberts zase tvorila pár s kolegom Evanom Petersom, dvojica sa viackrát rozišla a znovu dala dohromady.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #Emma Roberts #Instagram

+ Nezabudnite na odpočinok, je nevyhnutný pre vaše zdravie.
Neriskujte s peniazmi, momentálne si to nemôžete...

+ Nezabúdajte na ovocie a zeleninu, vaše telo ich teraz potrebuje.
Nebuďte doma lenivý, pracujte tak, ako by ste...