Sláva, drogy aj krásne ženy! Charlie Sheen má 55 a za sebou niekoľko ťažkých období

Newyorského rodáka bral odmalička na natáčanie jeho otec a známy herec Martin Sheen. Vo štvrtok oslavuje Charlie Sheen 55 rokov.

03.09.2020 00:00
Charlie Sheen Foto: ,
Charlie Sheen na archívnej snímke.
debata (1)

Americký herec Charlie Sheen (vlastným menom Carlos Irwin Estévez), ktorý sa narodil 3. septembra 1965, má za sebou množstvo významných filmových aj seriálových rolí (Čata, Horúce strely, Wall Street, Mladé pušky, Dva a pol chlapa), ale aj nemenej excesov s alkoholom, drogami, sexuálnymi výstrelkami, domácim násilím. V roku 2002 získal Zlatý glóbus za najlepší výkon v seriáli Všetci starostovi muži, má rovnako vlastnú hviezdu na hollywoodskom chodníku slávy.

Newyorského rodáka bral odmalička na natáčanie jeho otec a známy herec Martin Sheen. Na plátne sa tak Sheen junior prvýkrát objavil už ako osemročný v snímke Zapadákov. O 11 rokov neskôr na seba upozornil vo filme Červená smršť, onedlho potom zažiaril ako vojak Chris Taylor v dnes už kultovej vojnovej dráme Čata režiséra Olivera Stona.

Herec Charlie Sheen počas nakrúcania šou Today...
Herec Charlie Sheen a jeho exmanželka Denise...
+4Valeria Golino a Charlie Sheen v bláznvej...

Trikrát rozvedený otec piatich detí je veľkým milovníkom baseballu. V roku 2015 oznámil, že je HIV pozitívny. Herec tak urobil v americkom televíznom programe Today Show. „Som tu, aby som priznal, že som skutočne HIV pozitívny. Musím ukončiť tieto útoky a nepravdy a veľmi škodlivé a prchavé príbehy o mne, ktoré ohrozujú zdravie mnohých iných.“

Bol tri razy ženatý, jeho poslednou manželkou bola Brooke Mueller, s ktorou sa rozviedol v roku 2011 a z ich manželstva pochádzajú dve deti. S herečkou Denise Richardsovou, s ktorou žil v manželstve v rokoch 2002 až 2006, má dve deti. Jeho prvou manželkou bola Donna Peele.

S exmanželkami má za sebou niekoľko súdnych pojednávaní, okrem iného sa napríklad slávnemu predstaviteľovi Charlieho Harpera nechcelo platiť vysoké alimenty na svoje deti.

Herec Charlie Sheen počas nakrúcania šou Today...
Herec Charlie Sheen a jeho exmanželka Denise...
+4Valeria Golino a Charlie Sheen v bláznvej...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Charlie Sheen

+ Doprajte telu to, čo si momentálne pýta, neberte to na ľahkú váhu.
Odpočinok a relaxácia sú nevyhnutné pre...

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...