Niekdajšia hlásateľka vás ohromí! Priam osí driek predviedla tesne pred 60-kou

Na sympatickú tvár českej televíznej hlásateľky Hany Heřmánkovej (57) si mnohí pamätajú dodnes.

02.09.2020 12:20
debata (3)

Hoci časy televíznych hlásateliek sú v nenávratne, ich tváre si mnohí pamätajú dodnes! Jednou z takých tvárí bola bezpochyby hnedovláska Hana Heřmánková. Českú hlásateľku si mnohí spájajú práve s jej prácou v televízii. Pritom roky je už aktívnou v inej, i keď takisto umeleckej sfére.

Hana Heřmánková (57) na podujatí pražského... Foto: Profimedia
Hana Heřmánková Hana Heřmánková (57) na podujatí pražského "Divadla Bez zábradlí".

Heřmánková je roky manažérkou pražského „Divadla Bez zábradlí“, ktoré založil jej manžel, herec Karel Heřmánek v roku 1990. Zatiaľ, čo on sa stal riaditeľom divadla, jeho manželka obsadila post manažérky. Známi manželia sa tak aktuálne, bok po boku, objavili na tlačovej konferencii k uvedeniu hry Cigáni idú do neba. Spolu s nimi sa pred objektívmi usmievali aj herci ako Filip Kaňkovský, Peter Pecha či Felicity Prokešová.

Sympatická manželka známeho herca o necelé tri roky oslávi okrúhlu 60-ku, ale pribúdajúceho veku sa nijako báť nemusí. Na podujatí zaujala aj vďaka svojej výbornej postavičke. Štíhly driek usmiatej Heřmánkovej vynikol vďaka nohaviciam so zvýšeným pásom, ktoré si niekdajšia hlásateľka môže obliecť bez najmenšieho zaváhania.

Heřmánková pred kamerami začínala veľmi mladá, ako 18-ročná. So svojím budúcim manželom sa zoznámila ako 23-ročná v televízii, spoločne vychovali troch synov.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Hana Heřmánková

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....