Zeta-Jones sa pochválila (takmer) dospelými deťmi! Pozrite sa, ako vyrástli

Herečka Catherine Zeta-Jones už viackrát v minulosti potvrdila, že je hrdou mamou. A takúto hrdosť prejavila aj v stredu, keď zverejnila záber oboch ratolestí, ktoré má s manželom Michaelom Douglasom.

04.09.2020 00:00
debata

Waleská rodáčka na svojom Instagrame uverejnila fotografiu syna Dylana a dcéry Carys, s ktorou ako mnohé mamičky po celom svete, chcela upozorniť na začiatok školského roka. „V našej rodine sa leto oficiálne skončilo. Dnes obaja naši mladí dospeláci odchádzajú znovu študovať,“ napísala k fotografii 20-ročného syna a o tri roky mladšej dcéry.

„A všetkým deťom by som chcela odkázať. Poznanie je kľúčom k životu. Takže sa tým prebojujte,“ doplnila ešte držiteľka Oscara, ktorá absolvovala súkromnú školu vo Swansea a už od tínedžerského veku sa sústredila na budovanie hereckej kariéry.

Herečka Catherine Zeta-Jones vzala na... Foto: SITA/AP, Andy Kropa
Catherine Zeta-Jones vzala na prehliadku svoju dcéru Carys Zeta Douglas Herečka Catherine Zeta-Jones vzala na prehliadku svoju dcéru Carys Zeta Douglas.

Či sa v šľapajach slávnych rodičov vyberie 17-ročná Carys alebo jej starší brat Dylan, je zatiaľ vo hviezdach. Pôvabná dcéra jednej z najkrajších žien sveta však už začala koketovať s modelingom a tiež si užíva svoju „celebritnú nálepku“, ktorá jej otvára dvere do sveta šoubiznisu.

Dylan je v tomto smere skôr introvert a po boku slávnych rodičov sa na verejných podujatiach neobjavoval až tak často.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #deti #Instagram #Catherine Zeta Jones

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....