Fešák Hammer má po rozchode s manželkou náhradu! Je to táto známa dáma

Správy o rozvode herca Armieho Hammera a jeho polovičky Elizabeth Chambersovej poriadne prekvapili verejnosť. Možno ešte viac prekvapí totožnosť jeho údajnej novej partnerky.

05.09.2020 00:13
2019 Film Herec Armie Hammer.Spirit Awards -... Foto: ,
Herec Armie Hammer.
debata

Americké médiá priniesli správy o tom, že Hammer, hviezda filmu Daj mi svoje meno, by mal tvoriť pár s herečkou Rumer Willisovou – dcérou Demi Mooreovej a Bruca Willisa. Tridsaťštyriročného herca a jeho o dva roky mladšiu kolegyňu zachytili objektívy v uliciach Los Angeles.

Hammer na fotkách, ktoré priniesol portál PageSix.com, kráča po boku najstaršej dcéry slávneho hollywoodskeho páru. Na jednej z nich však tiež objíma Willisovú okolo drieku. O tom, v akom vzťahu sa dvojica nachádza, však ani jeden z hercov nechcel pre médiá hovoriť.

Herečka Rumer Willis na 26. ročníku benefičnej... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Herečka Rumer Willis na 26. ročníku benefičnej akciel Race to Erase MS Gala. Herečka Rumer Willis na 26. ročníku benefičnej akciel Race to Erase MS Gala.

Iba pred pár dňami sa pritom fešný herec venoval aj rodičovským povinnostiam a s manželkou Elizabeth, s ktorou už žijú oddelene, vyprevadili deti do školy. Obe ratolesti, aj 5-ročná Harper aj 3-ročný Ford začali navštevovať školu na Kajmanských ostrovoch. Práve tam sa celá rodina zdržiavala aj počas nariadenej karantény v rámci pandémie koronavírusu na jar tohto roka. Po spoločnej karanténe prekvapili správami o rozchode.

Armieho Hammera by diváci mali najbližšie vidieť v novom filmovom spracovaní kultového detektívneho príbehu Smrť na Níle od Agathy Christieovej s detektívom Herculom Poiretom, ktorého stvárnil opäť Kenneth Branagh. Ten sa už objavil v tejto úlohe aj vo filme spred pár rokov nabitom hviezdami Vražda v Orient Expresse.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #paparazzi #Rumer Willis #Armie Hammer

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...