Krásna princezná Sofia sa posťažovala: Nenávisť ľudí ju dohnala ku psychológovi

Začiatok vzťahu švédskeho princa Carla Philipa s peknou modelkou Švédi odmietali akceptovať.

05.09.2020 11:00
Carl Philip Foto: ,
Švédsky princ Carl Philip a jeho manželka, princezná Sofia.
debata

Švédsky princ Carl Philip (41) sa s o päť rokov mladšou Sofiou Kristinou Hellqvistovou (35), ktorá sa živila ako modelka a účinkovala aj v reality show švédskej televízie, zoznámil v roku 2010. O štyri roky neskôr dvojica potvrdila zasnúbenie. Zosobášili sa v júni 2015. Sofii po svadbe udelili titul princezná a tiež vojvodkyňa z Värmlandu.

Začiatok ich vzťahu, ako už Sofia viac razy opísala v rozhovoroch, bol pre peknú čiernovlásku náročný. Niekdajšiu modelku Švédi nechceli vidieť po boku ich obľúbeného princa. Zodvihla sa proti nej vlna nenávisti. Aktuálne v dokumente „Princess Sofia – Project Playground“ prezradila, že v tomto období bola nútená vyhľadať odbornú pomoc u psychológa. „Našla som si profesionálnu pomoc a rozprávala som o svojich pocitoch, snažila som sa usporiadať si myšlienky a zamerať sa na to, čo je naozaj dôležité. Inak by ma tá kritika, smerujúca ku mne, psychicky zničila,“ opísala dvojnásobná mama. Ako dodala, jej vtedajší partner a dnes už manžel, Carl Philip, stál pevne po jej boku a vo všetkom ju podporoval.

Princ Carl Philip a princezná Sofia s ich dvoma... Foto: royalcourt.se
princezná Sofia Princ Carl Philip a princezná Sofia s ich dvoma synmi na oficiálnych záberoch po krste švédskeho princa Gabriela.

O vlne nenávisti hovorila Sofia aj v minulosti, napríklad pre pre švédsku televíziu TV4. "Bola som šokovaná tou ohromnou nenávisťou. Nerozumela som tomu, že toľko ľudí má takú silnú potrebu vyjadriť sa o mne negatívne. Bolo to ťažké,“ opísala svoje pocity spred niekoľkých rokov.

Spokojní manželia všetko prekonali a tešia sa z potomkov. Vychovávajú dvoch synov – Alexandra, ktorý prišiel na svet v roku 2016 a Gabriela – ten sa narodil o rok neskôr.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Carl Philip #princezná Sofia

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...