Elvis, hamburgery a láska ako hrom! Tento pár poriadne prekvapil, už sú svoji

Tomu sa hovorí pomerne rýchly spád! Speváčka Lily Allen sa opäť vydala. Jej vyvoleným je hlavný mužský hrdina zo seriálového hitu Stranger Things - herec David Harbour.

11.09.2020 13:00
debata (1)
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

❤️❤️❤️

Príspevok, ktorý zdieľa Putting the ‘is’ in Nuance (@lilyallen),

Už v stredu sa objavili prvé správy o tom, že prominentný párik si pravdepodobne povedal spoločné „áno“. To sa následne aj potvrdilo, keď Allen zverejnila na svojom Instagrame sériu záberov zo svadobného dňa. Možno aj preto, že speváčka už za sebou jedno manželstvo má, to druhé sa rozhodla spečatiť v ležérnom a uvoľnenom duchu. Bez pompéznych osláv, no zato so štýlom.

Dvojicu oddali v Graceland Wedding Chapel v Las Vegas a po svadobnom obrade, ktorý zároveň ceremonioval dvojník Elvisa Presleyho, im dokonca tento Elvis zaspieval.

Speváčka, ktorá je mamou dvoch dcér, sa tiež podelila o záber so šťastným úsmevom stojac s manželom Harbourom na ulici, či momentku, ako s chuťou hryzie šťavnatý hamburger namiesto niekoľkochodového svadobného menu.

Samotný novomanžel, ktorý sa ženil prvýkrát, tiež potom zdieľal zábery z fastfoodu. Na nich okrem nevesty oblečenej v krátkych smotanových šatách Dior nechýbali ani jej dve ratolesti, dcéry Ethel a Marnie.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

❤️❤️❤️

Príspevok, ktorý zdieľa Putting the ‘is’ in Nuance (@lilyallen),

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #Instagram #Lily Allen #Las Vegas #David Harbour

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...