Po boku Schifferovej či mladej Chloe! Oslávencovi Copperfieldovi vrásky nepribúdajú

16. septembra oslavuje iluzionista David Copperfield 64. narodeniny. Možno sú v tom čary, možno mladučká snúbenica, ale slávny mág vyzerá desaťročia rovnako. Čo poviete?

16.09.2020 00:00
debata

Hoci na gala podujatiach ho často nevídať, z času na čas zverejní fotografiu na svojom Instagrame alebo sa podarí paparazzi fotografom nejaký ten úlovok. Viac-menej si však užíva život v ústraní a červené koberce rôznych podujatí nijako špeciálne nevyhľadáva.

David Copperfield a Claudia Schiffer v roku... Foto: SITA/AP
David Copperfield David Copperfield a Claudia Schiffer v roku 1997 a fotografia so snúbenicou Chloe Gosselin v roku 2019.

Venuje sa svojej krásnej snúbenici, francúzskej modelke a dizajnérke Chloe Gosselin (36), ktorá Copperfieldovi porodila v roku 2010 dcérku Sky. Fotografie dcérky sa však v médiách ani sa sociálnych sieťach neobjavujú.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

What a great night experiencing your incredible music. The energy in the room was unbelievable. Thank you my friend ! @zedd

Príspevok, ktorý zdieľa David Copperfield (@d_copperfield),

Slávny šesťdesiatnik tak žije celkom odlišný život ako v časoch, kedy randil s topmodelkou Claudiou Schifferovou. Bolo to v deväťdesiatych rokoch, v roku 1994 sa dokonca zasnúbili. V roku 1999, po šiestich rokoch zasnúbenia, ohlásili rozchod, ako dôvod uviedli extrémnu pracovnú vyťaženosť. Spoločne boli častými hosťami rôznych podujatí, tešili sa aj enormnému záujmu zo strany fotografov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #David Copperfield

+ Netvárte sa, že všetky veci idú okolo vás, budú sa tak tváriť aj ostatní.
Neprestaňte pred koncom, smotanu za...

+ Nezaťažujte sa niečím čo nie je vaša starosť, škodíte hlavne sami sebe.
Nekopírujte, nikdy tak sami nebudete so...