Toto s ňou robí láska! Katie Holmes môže po rokoch skrývania naplno ukázať svoje city svetu

Katie Holmes si dlhé roky svoju lásku neužívala pred zrakmi verejnosti. Vzťah s oscarovým hercom Jamiem Foxxom držala úzkostlivo v tajnosti, až sa ich láska napokon skončila.

16.09.2020 12:00
debata

Už pred niekoľkými dňami priniesli americké médiá informáciu a zábery sympatickej hnedovlásky, ako si vymieňa horúce bozky s novým mužom priamo na terase v reštaurácii. Ide o vychyteného newyorského šéfkuchára Emilia Vitola, ktorý pracuje v reštaurácii Emilio's Ballato pre svojho otca. Zdá sa, že po jeho boku si niekdajšia manželka Toma Cruisea vynahradí všetko, čo jej doposiaľ chýbalo – najmä prejavy náklonnosti kdekoľvek sa jej zachce.

Katie Holmes a jej nový partner  Emilio Vitolo... Foto: Profimedia
Katie Holmes Katie Holmes a jej nový partner Emilio Vitolo na výlete po New Yorku vo vyhliadkovom autobuse.

Aktuálne sú na svete ďalšie zábery zamilovanej dvojice. Spoločne si dopriali romantickú jazdu vo vyhliadkovom autobuse po New Yorku a nevadili im pritom ani zvedaví ľudia okolo nich. Takto sme v minulosti Holmesovú veru nevideli. Herečka nešetrila nežnými gestami či dotykmi smerom k svojmu novému partnerovi, bozky si však odpustili, pretože tváre im zakrývali rúška.

Katie Holmes je mamou 14-ročnej Suri, ktorej otcom je jej exmanžel, Tom Cruise. Katie Holmes (41) zdieľa fotografie svojej dcéry na Instagrame len výnimočne, zväčša vtedy, ak sú spolu na charitatívnej ceste či pri príležitosti jej narodenín.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Katie Holmes

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...