Celebrity donaha? Diplo aj hviezda This is us provokujú... neuveríte, čo je zámer!

Tak tomu sa povie zaujímavá stratégia. Hneď dve známe mužské hviezdy súčasného šoubiznisu sa odhalila na svojich profiloch v rámci sociálnych sietí. Tentoraz však nejde len o provokáciu.

24.09.2020 00:00
debata

Herec Sterling K. Brown, ktorého dobre poznajú najmä fanúšikovia slzy žmýkajúceho seriálu This is us, zverejnil na Twitteri záber hore bez. Provokatívna momentka sústredená na svalnatý hrudník 44-ročného afroamerického herca však nevznikla len z dôvodu vzbudenia záujmu o Brownovu (skvelú!) fyzickú formu.

Herec k záberu pripojil aj odkaz, na ktorého kliknutie nabáda svojich sledovateľov. Keď tak urobia, odkaz ich vezme priamo na stránku registrácie do amerických prezidentských volieb, ktorých termín sa nezadržateľne blíži (uskutočnia sa 3. novembra).

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Don't forget to register to vote

Príspevok, ktorý zdieľa Thomas Wesley (@diplo),

Podobný nápad mal aj dídžej Diplo, ktorý okrem vlastnej produkcie pracuje aj s najväčšími hudobnými hviezdami súčasnosti. Diplo na svojom Instagrame pre zmenu zverejnil záber seba samého zozadu. A v Adamovom rúchu. Fotografiu však tiež sprevádza výzva, aby ľudia nezabudli ísť voliť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #voľby #This is Us #prezidentské voľby #Diplo

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...