Mooreovej recept na 24 rokov šťastného manželstva? Toto je prvoradé...

Má manželstvo, ktorým sa v Hollywoode nemôže pýšiť každá hviezda. Herečka Julianne Moore je vydatá za režiséra a producenta Barta Freundlicha už 24 rokov.

30.09.2020 00:00
debata
Herečka Julianne Moore a jej manžel Bart... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Ocenená herečka Julianne Moore a jej manžel Bart Freundlich na akcii WSJ. Magazine 2019 Innovator Awards. Herečka Julianne Moore a jej manžel Bart Freundlich na akcii WSJ. Magazine 2019 Innovator Awards.

Nedávno sa držiteľka Oscara rozhovorila o úspechu v manželstve počas návštevy talkšou The Drew Barrymore Show a moderátorke, ktorá je zároveň jej hereckou kolegyňou, ponúkla nasledovnú radu: „V prvom rade musíte byť naozaj chcieť vydatá alebo ženatý,“ vyhlásila Moore.

„Mám pocit, že som videla mnohokrát situácie, keď veci pre dvojicu nefungujú, pretože jeden z páru tam vlastne nechce byť. Myslím si, že ak chceme, aby veci fungovali, obaja musíme chcieť do toho investovať,“ komentovala herečka.

Podľa nej je tiež dôležité, aby sa manželia spolu cítili dobre. „Musíte sa vedieť spolu smiať. Ak vás partner nevie rozosmiať, ste na začiatku konca,“ zdôraznila Julianne Moore. Pred časom vraj dostala otázku, či sa jej nezdá ten čas, ktorý v manželstve strávila, ako neuveriteľne dlhý.

Jej odpoveď však znela, že vôbec. „To je na tom to pekné. Že sa vám vôbec nezdá, že to trvá dlho,“ prezradila v talk-šou spokojná manželka, ktorá má s Freundlichom dve dospelé deti – 22-ročného syna Caleba a 18-ročnú dcéru Liv.

Moore nedávno dokončila film The Glorias, v ktorom stvárnila známu aktivistku a feministku Gloriu Steinemovú. Jeho premiéra na streamovacej platforme Amazon Prime je naplánovaná na stredu 30. septembra.

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #manželstvo #recept #Julianne Moore

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...