Ochrankár tvrdí, že ho obťažovala 64-ročná Kris Jenner! Čo na to jej právnici?

Len pred pár týždňami potvrdila slávna televízna rodina, že ich reality-šou Keeping up with Kardashians sa končí. Teraz dve z jej členiek čelia vážnym obvineniam.

01.10.2020 11:08
debata (1)
Televízna osobnosť Kris Jenner. Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Televízna osobnosť Kris Jenner. Televízna osobnosť Kris Jenner.

Kris Jennerovú a jej najstaršiu dcéru Kourtney Kardashianovú obvinl bývalý bodyguard Marc McWilliams zo sexuálneho obťažovania a nevhodného správania. Podľa správ magazínu US Weekly, ktorý cituje zo žaloby na súde, bývalý osobný strážca slávneho televízneho klanu tvrdí, že bol vystavený neželanému správaniu, sexuálnym návrhom a poznámkam.

Šesťdesiatšty­riročná Kris Jenner podľa súdnych dokumentov robila pred osobným strážcom pravidelne poznámky sexuálneho charakteru a smerovala ich priamo na neho, komentovala jeho fyzický vzhľad, pýtala sa ho na jeho intímny život a navrhovala mu milostný a sexuálny vzťah. McWilliams tiež tvrdí, že Kris Jenner viackrát iniciovala fyzický kontakt bez jeho súhlasu a to aj napriek tomu, že sa ochrankár viackrát sťažoval u svojho zamestnávateľa, spoločnosti David Shield Security, s ktorou mala rodina Jenner-Kardashian zmluvu.

Marc McWilliams prestal pracovať pre Kris Jennerovú v roku 2018 a následne ho presunuli k najstaršej dcére Kourtney Kardashianovej (41). Detaily, prečo je súčasťou jeho žaloby aj Kourtney, však nie sú známe.

Právni zástupcovia Kris Jennerovej popierajú akékoľvek nevhodné správanie Kris Jennerovej smerom k bývalému ochrankárovi a plánujú sa na súde brániť. „Kris kategoricky odmieta nevhodné správanie smerom k Marcovi McWilliamsovi. Ochrankár pracoval mimo domu a nikdy nevošiel dovnútra príbytku, v ktorom Kris býva. Kris mala s ním minimum interakcií. Po tom, čo bol ochrankrár opakovane pristihnutý ako spí vo svojom automobile počas služobného výkonu, bezpečnostná firma bola požiadaná, aby mu v budúcnosti už prácu pre Kris Jennerovú nezverovala,“ píše sa vo vyhlásení právnikov Jennerovej, z ktorého cituje portál TMZ.com.

Ako celá kauza dopadne, však ukáže až dianie najbližších týždňov.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #žaloba #Kris Jenner #sexuálne obťažovanie #ochrankár

+ Pravidelná hydratácia je základom šťastia a zdravia.
Ak niečo robíte, nezabudnite si svoju prácu aj uložiť....

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...