Lovato po rozchode s Ehrichom: Skutočne ju bolí, že nemal čestné úmysly!

Láska ako hrom alebo len jedno veľké divadlo? Zdá sa, že v prípade Demi Lovato a Maxa Ehricha sa potvrdzuje verzia B. Speváčka je z toho vraj skutočne zronená.

02.10.2020 00:00
Speváčka Demi Lovato a herec a spevák Max... Foto: ,
Speváčka Demi Lovato a herec a spevák Max Ehrich na kombinácii záberov.
debata

Pred pár dňami americká hviezda potvrdila zrušenie zásnub s hercom Maxom Ehrichom a okamžite sa začali množiť teórie o tom, čo bolo dôvodom rýchleho konca takého vášnivého a romantického vzťahu. Jedna z verzií, ktorú priniesla médiá, bola, že Lovato si uvedomila nekorektný postoj svojho partnera.

Ehrich mal údajne plán len využiť situáciu a slávnejší status svoj partnerky. „Zrušiť zásnuby nebolo pre ňu jednoduché rozhodnutie,“ komentoval zdroj pre magazín People. „Ale bolo skutočne bolestivé pre Demi uvedomiť si, že jeho zámery neboli čestné,“ pokračoval zdroj.

Podľa informátora sa Ehrich snažil posunúť vyššie vo svojej kariére využívaním mena Lovatovej za jej chrbtom. „Bolo pre Demi ťažké priznať si, že urobila chybu, čo sa Maxa týka. Ale už je relatívne v poriadku,“ píše tiež People s odvolaním sa na svoj zdroj.

Speváčka pritom len pár dní po ohlásení rozchodu zverejnila na Twitteri novú skladbu pod názvom Still have me, v ktorej sa text zameriava na ťažké chvíle, ktoré prežíva. „Všetko okolo mňa sa rozpadlo. Zo vzletov sú odrazu len pády. Nezáleží však na tom, lebo radšej budem sama,“ spieva Lovato v novinke.

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #Demi Lovato #Max Ehrich

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...