Armie Hammer prehovoril o rozpade manželstva v karanténe

Herec Armie Hammer je jednou zo známych osobností, ktorá potvrdila koniec niekoľkoročného vzťahu po karanténe spôsobenej pandémiou covidu-19. Je za tým aj fakt, že celý čas karantény prežil s rodinou na Kajmanských ostrovoch?

02.10.2020 00:00
debata
Herec Armie Hammer a jeho manželka Elizabeth... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herec Armie Hammer a jeho manželka Elizabeth Chambers na archívnom zábere z februára 2019. Herec Armie Hammer a jeho manželka Elizabeth Chambers na archívnom zábere z februára 2019.

Hammer sa v rozhovore pre magazín GQ prvýkrát rozrozprával o ťažkých chvíľach rozhodnutia ukončiť manželstvo s Elizabeth Chambersovou. „Zmena je univerzálna konštanta. Samozrejme, nie vždy je to zlá vec, ale to neznamená, že je bez bolesti,“ vyhlásil Hammer v interview.

„Elizabeth a ja sme dvaja dospelí ľudia, ktorí urobili toto rozhodnutie a našou prioritou je, ako ho vykonať tak, aby sme čo najmenej zasiahli naše deti. Alebo minimálne, aby sme im dokázali pomôcť sa cez to dostať v zmysle, že zabránime, ako sa len dá, ich pocitu strachu alebo ublíženia v tom celom,“ pokračoval herec.

S celou rodinou prežil jarné mesiace na Kajmanských ostrovoch a naznačil, že možno práve toto obdobie bolo zrodom manželskej krízy a následného rozhodnutia. Dvojica totiž skutočne trávila všetok čas doma a nemohla poriadne ani vyjsť na ulicu.

„Neviem, či vôbec existuje dobré miesto na trávenie karantény. Tento zážitok je fakt naprd. Ostrov samotný zvládol situáciu veľmi efektívne, ale tiež ju zvládli v pomerne intenzívnej podobe. Bol to drakonický lockdown. Nedalo sa nikam lietať, teda minimálne nie do Ameriky. Všetko bolo zatvorené. Fakt všetko, čerpacie stanice, potraviny. Každý sa zamkol doma vo svojom byte. A keď ste vyšli von a videli vás, šli ste do basy na rok. Nežartujem. Jeden týpek porušil zákaz na päť minút a dostal štyri mesiace väzenia. Rozhodne sa s tým na Kajmanoch nes..li,“ doplnil ešte Hammer, ktorý by sa čoskoro mal objaviť vo filme Rebeka na Netflixe.

Ide o remake slávnej snímky režiséra Alfreda Hitchcocka, v ktorej si Hammer zahral po boku Lily Jamesovej. Niektoré bulvárne médiá mali ambíciu tvrdiť, že práve krásna Britka stojí za rozpadom Hammerovho manželstva, romantickú povahu ich vzťahu herec nikdy nepotvrdil. Po ohlásení rozchodu s manželkou Elizabeth ho však paparazzovia načapali v spoločnosti inej kolegyne, herečky Rumer Willisovej.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #Armie Hammer #karanténa

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...