Šťastné chvíle pre Archieho: Malý princ si v novom domove fakt užíva!

Vojvodkyňa Meghan s princom Harrym a ich synom Archiem si už zvykajú na rodinný život v Santa Barbare. Americko-kanadská celebrita sa spojila s denníkom Evening Standard vo videohovore a prezradila pár detailov zo súkromia.

04.10.2020 00:00
Princ Harry a jeho manželka Meghan, vojvodkyňa... Foto:
Princ Harry a jeho manželka Meghan, vojvodkyňa zo Sussexu.
debata

„Máme sa fakt dobre a najmä Archie, je veľmi spokojný,“ vyhlásila Meghan v rozhovore so synom v náručí. „S naším synom máme fakt obrovské šťastie. Je ho všade dosť. Drží nás v pozore a my si užívame to šťastie, ktoré nám prináša,“ komentovala spokojná vojvodkyňa v najnovšom videorozhovore.

Už skôr sa na adresu malého princa vyjadril aj jeho otec Harry. Ten pre médiá prezradil, že napriek pandémii koronavírusu trávia spoločne veľa času vonku. „Mám toľko šťastia, že máme pri dome priestor pod holým nebom, kde vieme tráviť čas. Takže s Archiem skúšam hrať rugby,“ zavtipkoval si Harry.

„Náš malý chlapík je pre nás prioritou číslo jeden, ale druhou v poradí je naša práca. Snažíme sa robiť všetko preto, aby sme svet urobili lepším miestom,“ uviedol princ, ktorý je piatym následníkom v poradí na britský trón.

V novom domove v komunite Montecito v Santa Barbare si vraj členovia britskej kráľovskej rodiny, ktorí sa začiatkom roka rozhodli osamostatniť a dať zbohom kráľovským povinnostiam, užívajú dostatok vlastného priestoru. Pre Archieho, ktorý v máji oslávil prvé narodeniny, je veľkým bonusom, že môže behať na dvore a v záhrade a pritom nebyť sledovaný paparazzmi.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #rodina #vojvodkyňa Meghan #princ Archie

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...