Majk Spirit je otcom krásnej dcéry! Bolo to najšťastnejšie ráno v mojom živote

Cez leto sa oženil a od prvého októbrového dňa je už aj otcom. Raperovi Majkovi Spiritovi porodila jeho manželia dcérku.

02.10.2020 13:18
debata

Spirit sa o šťastnú udalosť podelil so svojimi fanúšikmi vo štvrtok, len pár hodín po tom, čo jeho ruská manželka porodila zdravé dievčatko.

„Aria Dušička prišla na svet dnes o 8.18 ráno v Bratislave. Je zdravá a krásna a váži 3820 gramov. Mama je v poriadku a tato je šťastný. Najkrajšie ráno v mojom živote,“ napísal pod čiernobielu fotografiu hip-hopový umelec. Záber zachytáva drobné detské pršteky, ktoré chytajú jeho prst.

Je zaujímavá zhoda náhod, že iba deň pred príchodom dcérky Michala Dušičku, čo je civilné meno Majka Spirita, prišlo na svet aj prvé dieťa raperky Nicki Minajovej. Informovali o tom médiá za Atlantikom s odvolaním sa na overené zdroje.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Home sweet home

Príspevok, ktorý zdieľa Majk Spirit (@majkspirit),

Práve Majk Spirit bol predskokanom koncertu americkej hip-hopovej umelkyne, ktorý sa napokon vo februári roka 2019 neuskutočnil a vyvolal veľkú nevôľu medzi návštevníkmi aj fanúšikmi Minajovej. Umelkyňa totiž na vystúpenie meškala, rovnako ako meškali kamióny s technickým zázemím a kulisami pódia. Štáb podľa organizátorov nestihol halu pripraviť na raperkino vystúpenie, ona sama zase zvaľovala vinu na slovenského organizátora a tvrdila, že hala nezvládne technicky jej šou.

Spirit vtedy celú kauzu okomentoval kritickými slovami. „Myslím si, že je to chyba jej tímu, ktorý sa správal naozaj neprofesionálne,“ uviedol vtedy pre slovenské médiá.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dieťa #dcéra #Instagram #radosť #Majk Spirit

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...