Ivana Trumpová o ex-manželovej nákaze: Neveril, že by sa mu to mohlo stať!

Americký prezident Donald Trump potvrdil pred pár dňami infikovanie sa vírusom covid-19. Napriek tomu, že jeho lekári tvrdia, že všetko prebieha bez komplikácií, obavu vyjadrila jeho bývalá manželka Ivana Trumpová.

05.10.2020 00:00
debata (1)
Ivana Trumpová na archívnom zábere. Foto: SITA/AP, Andy Kropa
Ivana Trumpová Ivana Trumpová na archívnom zábere.

Rodáčka z českého Zlína, ktorú v rodnej krajine poznali ako Ivanu Zelníčkovú, sa vo vyhlásení pre magazín People vyjadrila, že „to je veľmi stresujúce“. „Sú to náročné časy. Volala som so všetkými mojimi deťmi a, samozrejme, že majú o neho obavy,“ komentovala 71-ročná Trumpová, ktorá je mamou Donalda Trumpa Jr., Erica Trumpa a Ivanky Trumpovej.

Poznamenala tiež, že jej ex-manžel, ktorý stojí na čele Spojených štátov amerických, sa správal príliš „bezstarostne“. „Myslel si, že jemu sa to nemôže prihodiť,“ vyhlásila Ivana Trumpová. Zároveň však pre People poznamenala, že je sama prekvapená, že americký prezident sa infikoval vírusom.

„Je to ten najčistotnejší človek, akého poznám. Žije veľmi zdravo. Teda nie zdravo, čo sa týka jedla, ale je veľmi zodpovedný vo všetkom ostatnom – vždy si umýva ruky, vždy dáva na seba pozor. Jeho jedinou slabosťou je jedlo. Miluje Big Mac – to je jeho najväčšia slabosť,“ citoval Trumpovú portál spoločenského magazínu.

Spoločne s Donaldom Trumpom sa koronavírusom nakazila aj jeho manželka Melania. Prezident Spojených štátov Donald Trump a jeho manželka Melania sa podľa vyjadrenia ich zástupcov cítia dobre a liečiť sa budú v Bielom dome.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Donald Trump #Ivana Trumpová #koronavírus

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...