Ani pandémia ju nezastavila! Nežná kráska Toni Garrn sa vydala

"Áno" si vymenila so svojím snúbencom, s hercom Alexom Pettyferom.

05.10.2020 10:00
Modelka Toni Garrn v šatách značky Brock... Foto: ,
Modelka Toni Garrn.
debata

„Teraz ma naozaj môžeš volať tvojou ženou,“ napísala nežná blondínka na Instagrame a zverejnila zaľúbený záber zo svadobného dňa. Ako uviedol nemecký „Bild am Sonntag“, snúbenci a niekoľko členov ich rodiny sa stretli v piatok na zámku Berner neďaleko Hamburgu. Ako píše spomínaný denník, nemecká modelka a britský herec plánovali veľkú svadbu v Grécku, tú si však pre koronavírus museli odpustiť. V auguste si však dvojica užila aspoň spoločnú dovolenku na gréckom ostrove Paros, o fotografie z nej sa Toni Garrn podelila s fanúšikmi.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Now you really get to call me wifey ❤️

Príspevok, ktorý zdieľa TONI GARRN (@tonigarrn),

Garrn a Pettyfer sa zasnúbili počas uplynulej zimy. „Počas Vianoc ma láska môjho života prekvapila. Kľakol si na kolená a opýtal sa ma, či chcem byť jeho navždy. Zmenil môj život odkedy som ho spoznala a ukázal mi, čo je to skutočná láska. Takže áno, neviem sa dočkať, každý deň môjho života prežiť s tebou,“ zverejnila vtedy modelka.

Toni Garrn tvorila v minulosti pár s hercom Leonardom DiCapriom. Začali spolu randiť v roku 2014, po vyše ročnom vzťahu sa však dvojica rozišla. Blond kráska sa medzičasom zaľúbila do iného fešáka, hráča NBA Chandlera Parsonsa, ale tento vzťah trval len od roku 2015 do roku 2016. Šťastie v láske tak krásna modelka našla až po boku tohto britského fešáka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #Toni Garrn

+ Netvárte sa, že všetky veci idú okolo vás, budú sa tak tváriť aj ostatní.
Neprestaňte pred koncom, smotanu za...

+ Vyskúšajte nové recepty, prekvapí vás, ako môžu potešiť.
Organizácia a plánovanie zvýšia vašu produktivitu....