Pamätáte si lámača sŕdc z hitu Nezvestní? Takto sa Holloway zmenil po rokoch

Je to už šetnásť rokov, čo sa herec Josh Holloway objavil v televíznom hite Nezvestní. Mlčanlivý a tajomstvami opradený dobrodruh sa razom stal jedným z televíznych idolov.

07.10.2020 00:00
debata
Herec Josh Holloway sa objavil na pláži a... Foto: Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Herec Josh Holloway sa objavil na pláži a zachytili ho tam paparazzovia. Herec Josh Holloway sa objavil na pláži a zachytili ho tam paparazzovia.

Popularita seriálu bola obrovská a svedčalo o tom aj niekoľko ďalších sérií, ktorých sa diváci dočkali. Jednotliví hrdinovia projektu sa na nezáujem tiež nemohli sťažovať – niektorí sa chopili šance a premenili ju na svetový úspech, ktorý trvá dodnes (napríklad herečka Evangeline Lilly), iní však takpovediac upadli do zabudnutia sveta, v ktorom sa dnes chrlia populárne seriály ako na bežiacom páse.

Josh Holloway sa ocitol v tomto zozname kdesi uprostred. Ešte v rokoch 2016 až 2018 účinkoval pravidelne v seriáli Kolónia, tento rok sa však objavil len v jedinej epizóde projektu Amazing Stories. Amerického herca však po dlhšom čase „objavili“ paparazzovia. Stalo sa tak počas uplynulého víkendu, keď sa urastený blondiak objavil na pláži v spoločnosti svojej manželky Yessicy Kumaly, ktorá pochádza z Indonézie.

Josh Holloway na premiére druhej série seriálu... Foto: SITA/AP, TAMMIE ARROYO
Josh Holloway na premiére druhej série seriálu Nezvestní v roku 2005. Josh Holloway na premiére druhej série seriálu Nezvestní v roku 2005.

Vzťah dvojice odštartoval práve v časoch nakrúcania Nezvestných, teda v roku 2004 a o päť rokov neskôr ho aj spečatili manželstvom. Dnes spolu vychovávajú dve deti a sústreďujú sa viac na rodinný život.

Holloway, ktorý sa v minulosti aj vďaka svojmu príťažlivému vzhľadu objavil napríklad v reklame na pánsku vôňu Davidoff, už nezaprie, že mu roky (a aj pár kíl) pribudlo. Stále sa však snaží udržiavať vo forme. Konieckoncov, jeden nikdy nevie, kedy sa spoza rohu vynorí paparazzi…

Herec Josh Holloway na zábere s ex-kolegyňou... Foto: SITA/AP, LUCY PEMONI
Herec Josh Holloway na zábere s ex-kolegyňou Evangeline Lillyovou v roku 2006. Herec Josh Holloway na zábere s ex-kolegyňou Evangeline Lillyovou v roku 2006.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pláž #paparazzovia #Josh Holloway #nezvestní #hviezdy po rokoch

+ Ak chcete klamať, nepodarí sa vám to, oklamete jedine sami seba.
Malé finančné kroky teraz vytvoria budúce...

+ Ak budete skutočne chcieť, všetko vám pôjde tak ako v predstavách.
Nenechajte aby za vás prácu robil niekto iný;...