Mariah Carey a jej prekvapivé priznanie: Vzťah s miliardárom bol bez sexu

V týchto dňoch uzrela svetlo sveta autobiografia americkej speváčky Mariah Carey s názvom "The Meaning of Mariah Carey".

06.10.2020 12:00
Speváčka Mariah Carey po boku svojho aktuálneho... Foto: ,
Speváčka Mariah Carey po boku podnikateľa a multimilionára Jamesa Packera - archívna snímka.
debata

Aktuálne poskytla 50-ročná hviezda rozhovor denníku „The Guardian“, v ktorom odpovedala aj na veľmi osobné otázky. Okrem iného prezradila, že s bývalým snúbencom, miliardárom Jamesom Packerom (53), nemali sex.

Na otázku, prečo Packer v knihe nie je spomenutý, Carey odpovedala: „Ak by išlo o významný vzťah, je to v knihe. Ak nie, neobjaví sa v nej,“ odvetila diva. Išlo o prekvapivú odpoveď, keďže pár bol zasnúbený. Carey svoj vzťah s boháčom vysvetlila len stručne: „Úprimne povedané, náš vzťah nikdy nebol fyzický.“

Sledovaná dvojica sa začala spolu objavovať na verejnosti v roku 2015, v roku 2016 ohlásili zásnuby, Packer speváčke daroval prsteň vyrobený z 35-karátového diamantu v hodnote desať miliónov dolárov. Na jeseň 2016 sa však ich vzťah rozpadol, ako jeden z dôvodov rozchodu sa spomínala reality šou „Mariah’s World“, v ktorej sa bohatý Austrálčan nechcel objavovať.

V roku 2017 sa Packer pre denník „The Australian“ na margo vzťahu so slávnou Američankou vyjadril: „Náš vzťah bol chybou pre ňu aj pre mňa. V čase, kedy som sa s ňou zoznámil, som bol na dne, čo sa môjho osobného života týka.“

James Packer podniká v hotelierstve a vlastní aj niekoľko kasín. Mariah Carey má za sebou dve nevydarené manželstvá. V rokoch 1993 až 1998 bola vydatá za Tommyho Mottolu. V roku 2008 sa zosobášila s Nickom Cannonom, s ktorým sa spoznala pri nakrúcaní videoklipu k singlu Bye Bye. V apríli 2011 porodila dvojičky, ktorým dali mená Monroe a Moroccan Scott. V roku 2014 dvojica ohlásila rozchod.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Mariah Carey #James Packer

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...