Ostré slová smerom k princeznej Beatrice: Nebudeme klamať len preto, že niekto je sprostý idiot

Vnučka kráľovnej Alžbety II. si teraz vypila to, čím si pred štyrmi rokmi "zavarila".

08.10.2020 10:00
Beatrice Foto: ,
Princezná Beatrice.
debata

Už v roku 2016 písali britské médiá, že to bola práve ona, kto spôsobil jazvu na tvári speváka Eda Sheerana. Hoci spevák aj jeho manažér doteraz o incidente mlčali, ich pohár taktnosti už „pretiekol“.

Počas večierku, ktorý sa konal v sídle Royal Lodge vo Windsore, v dome otca princeznej Beatrice, princa Andrewa, sa mal stať nepríjemný incident. Medzi hosťami spomedzi celebrít boli aj speváci Ed Sheeran a James Blunt. Práve Blunt si zažartoval, že by chcel byť povýšený do rytierskeho stavu. Na to zareagovala princezná Beatrice tak, že zo steny sťala ťažký meč, ale pri manipulácii s ním nebezpečne porezala tvár Sheeranovi, ktorý stál za ňou. Takmer mu zasiahla oko.

Spevák Ed Sheeran. Foto: SITA/AP, Drew Gurian
Ed Sheeran Spevák Ed Sheeran.

Ed Sheeran bol ošetrený v najbližšej nemocnici, o zranení však doteraz hovoril ako o nehode, ktorá sa mu prihodila. A hoci s verziou o meči a princeznej Beatrice už vtedy prišli bulvárne médiá, Sheeran správy nepotvrdil. Urobil tak až teraz jeho manažér Stuart Camp v rozhovore pre The Telegraph.

„Nikdy sme to verejne nekomentovali,“ uviedol Stuart Camp. „Niektorí ľudia však hovorili, aby sme klamali a uviedli, že to bol niekto iný,“ opísal manažér 29-ročného speváka a dodal: „Nebudeme klamať len preto, že niekto je sprostý idiot. Keď si niekto zmyslí: ‚Opijem sa a stiahnem meč zo steny‘. To si priam pýta problémy.“ A napokon ešte na margo Beatrice a jej ospravedlnenia sa za incident dodal: „Dodnes sme od nej nič nepočuli.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Ed Sheeran #princezná Beatrice

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....