Svátková o rozvode s druhým manželom: Vyvrcholilo to v karanténe!

Herečka a spisovateľka Vlastina Svátková veľmi otvorene dokáže hovoriť o svojom súkromí a vzťahoch. Nedávno tak urobila aj v relácii Showtime, kde prišiel na pretras aj koniec jej druhého manželstva.

08.10.2020 13:19
debata
Herečka Vlastina Svátková na nedávnom krste... Foto: JHPhoto / Česká editoriální fotografie / Profimedia
559268597 Herečka Vlastina Svátková na nedávnom krste novej knihy v šatách od Zoltána Tótha.

Ako uviedla Svátková, hrdinka filmov Môj príbeh či Gangster Ka, v relácii Showtime, definitívny zlom v jej druhom manželstve prišiel v čase karantény. „Ten okamih zlomu pravdepodobne pozná môj muž, ktorý to už asi dlhšiu dobu tušil. Celé to vyvrcholilo začiatkom karantény, keď sme boli doma. To sa všetko prehĺbilo,“ komentovala v rozhovore Svátková o vzťahu s manželom Jiřím Kounickým.

„Môžu za to rôzne okolnosti, ktoré viac vyplávali na povrch práve v dobe, keď sú ľudia bez práce, zavretí doma s tým, že nevedia, čo bude. Tá neistota, financie a všetky tie dôležité veci, ktoré keď nefungujú a tí dvaja ľudia sa na nich nedohodnú… tak potom väčšinou stroskotá aj vzťah,“ uviedla na margo krachu manželstva s druhým manželom Jiřím Kounickým.

Z manželstva s ním má herečka a knižná autorka syna Matyáša. Okrem neho tiež dvoch synov Kryštofa a Adama, ktorí sa jej narodili počas prvého manželstva s režisérom Danom Svátkom. Prezradila, že sa snaží začať viesť s deťmi znovu normálny život a čoskoro ju čaká sťahovanie.

O tom, že je spokojná, však vypovedajú úsmevy, s ktorými ju vídať v spoločnosti. Pôvabná rodáčka z Myjavy len nedávno odpremiérovala film Smečka, v ktorom si zahrala jednu z úloh. Tiež uviedla na trh svoju ďalšiu knihu Najdeš mě ve tmě, na ktorej bola neprehliadnuteľná v modrých šatách od slovenského dizajnéra Zoltána Tótha.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #manželstvo #koniec #Showtime #Vlastina Svátková #karanténa

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...