Víťazstvo Harryho a Meghan! Za toto sa dočkali verejného ospravedlnenia

Britský princ Harry a jeho manželka Meghan zvíťazili v spore o nepovolené fotografie syna Archieho.

11.10.2020 00:00
Princ Harry a vojvodkyňa Meghan pri návrate do... Foto: ,
Princ Harry a vojvodkyňa Meghan.
debata

Agentúra X17, ktorá ich urobila na záhrade ich kalifornského sídla, sa ospravedlnila. Vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexu sa kvôli snímkam robeným pomocou bezpilotného lietadla obrátili v júli na súd, s žalovanou agentúrou sa nakoniec dohodli.

„Ospravedlňujeme sa vojvodovi a vojvodkyni zo Sussexu a ich synovi za spôsobenú ujmu. Urobili sme chybu, keď sme tieto zábery distribuovali. Zaväzujeme sa, že to už v budúcnosti neurobíme,“ uviedla agentúra. Tá zároveň uhradí časť výdavkov, ktoré pár vynaložil za právne služby.

Fotografi agentúry X17 použili bezpilotné lietadlo a helikoptéru, aby bez súhlasu rodičov nafotili vtedy 14-mesačného Archieho, ako sa hrá s babičkou na záhrade pri dome v Los Angeles.

Princ Harry tento rok prekvapivo oznámil, že sa vzdáva kráľovských titulov a aj s rodinou sa presídlil za oceán. Jedným z dôvodov jeho odchodu boli aj problémy, ktoré mali manželia s britskými bulvárnymi médiami. V minulosti ich obviňovali okrem iného z toho, že sú rasistické voči Meghan, ktorej matka je černoška. Pred rokom vojvodkyňa podala žalobu na bulvárny denník Mail on Sunday, ktorý zverejnil jej súkromný list, súd ale v máji časť žaloby zamietol.

debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #vojvodkyňa Meghan

+ Zmeny vo vašej strave prinášajú novú energiu a vitalitu.
Investície času a energie do práce sa vyplatia...

+ Je ten najsprávnejší čas naučiť sa ovládať sa, skúšajte to každý deň.
Premýšľajte strategicky o svojej kariére,...