Johnny Depp je jasná obeť, vyhlásila speváčka Sia. Počúvala nahrávky...

Stále nerozhodnutý súboj medzi exmanželmi Johnnym Deppom a Amber Heardovou má aj svojich celebritných sledovateľov. Jedna z nich, speváčka Sia, nedávno jasne deklarovala podporu hollywoodskemu hercovi.

17.10.2020 13:00
debata
Speváčka Sia na vyhlásení cien Billboard Music... Foto: SITA/AP, Rich Polk
Speváčka Sia na vyhlásení cien Billboard Music Awards. Speváčka Sia na vyhlásení cien Billboard Music Awards.

Deppa obvinila jeho bývalá manželka Amber Heard viackrát z fyzického aj psychického násilia, pred pár mesiacmi sa v Londýne dokonca konalo súdne pojednávanie. V tom sa však Depp bránil proti britskému denníku The Sun a jeho vydavateľstvo za to, že ho noviny nazvali „bitkárom manželiek“.

Okrem toho sa dvojica žaluje aj navzájom za poškodzovanie dobrého mena či ujmy, ktoré utrpeli v rámci spoločného život a údajného psychického aj fyzického týrania. Obaja z exmanželov vinia toho druhého.

Speváčka Sia, ktorá sa pred pár dňami objavila na vyhlásení cien Billboard Music Awards, si však už vybrala stranu. Jasne sa postavila za Johnnyho Deppa, čím nepriamo naznačila, že herečka Amber Heard je podľa nej klamárka a manipulátorka. „Chcela by som ukázať moju verejnú podporu Johhnymu Deppovi. Aby bolo jasné, stále by som ho najradšej poumývala a dala mu dolu všetky tie čačky, ktorými je ovešaný, ale zjavne je tu obeťou on. Po tom, ako som si vypočula nahrávky, to vidím takto,“ komentovala Sia na Twitteri.

Narážala na záznamy z roku 2015, ktoré zverejnil Daily Mail a ktoré vznikli u párového terapeuta a boli nahrávané s obojstranným súhlasom na Heardovej telefón. Ako ich odtiaľ získal bulvárny portál, však nie je známe.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Johnny Depp #Amber Heard #podpora #Sia

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...