Najväčší strach Lopezovej v karanténe? Neuveríte, čoho sa bála latino-diva

Bežní ľudia, ale aj slávne osobnosti trávili jarné mesiace tohto roka v karanténe. Prispôsobiť sa jej musela aj speváčka Jennifer Lopez, ktorá sa konečne mohla naplno venovať svojim dvom deťom.

18.10.2020 00:00
debata
Speváčka a herečka Jennifer Lopez. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Speváčka a herečka Jennifer Lopez. Speváčka a herečka Jennifer Lopez.

„Byť doma a môcť byť s mojimi dvoma deťmi bol skutočne výnimočný moment. Robili sme veci, na ktoré inak skoro nikdy nie je čas,“ uviedla v rozhovore pre magazín Billboard.

V ňom však zároveň 51-ročná speváčka priznala, že počas mesiacov, ktoré s rodinou strávili zatvorení doma, prežívala aj veľký vnútorný strach. A ten súvisel s jej prácou. „Jedna z obáv umelcov, ktorí vystupujú, je vypadnúť z formy. Ak prestanem, možno to celé odíde preč, hovoríte si,“ opísala Lopez.

„Ale nič také sa nestalo. Asi potrebujete mať trošku viac viery v seba samého a vedieť, že ste schopní nahrať ďalší album a aj keby to trvalo dva roky, je to v poriadku. Je dobré venovať čas veciam, na ktorých záleží – vašim deťom, vašej rodine,“ dodala ešte Lopez, ktorá pred pár týždňami zverejnila dva nové single.

Na oboch spolupracovala s populárnym spevákom Malumom a dvojica sa údajne možno objaví spolu aj na niekoľkých koncertoch hneď, ako to bude možné. Budúci mesiac čaká Lopezovú tiež odmena za jej dlhoročnú kariéru. Na vyhlásení cien People's Choice Awards, ktoré bude pravdepodobne opäť prebiehať bez divákov, si prevezme cenu Icon Award.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #strach #Jennifer Lopez #karanténa

+ Netvárte sa, že všetky veci idú okolo vás, budú sa tak tváriť aj ostatní.
Neprestaňte pred koncom, smotanu za...

+ Vyskúšajte nové recepty, prekvapí vás, ako môžu potešiť.
Organizácia a plánovanie zvýšia vašu produktivitu....