Česká herečka zdieľala Basikovej príspevok o covide, pre vírus skolabovala

Zdá sa, že vírus covid-19 útočí stále viac aj medzi českými osobnosťami. Pribudla k nim aj herečka a speváčka Erika Stárková, ktorú môžu diváci poznať napríklad zo seriálu Most!.

16.10.2020 13:26
debata (21)
Herečka Erika Stárková na archívnom zábere. Foto: StarHunter / Česká editoriální fotografie / Profimedia
409391910 Herečka Erika Stárková na archívnom zábere.

Stárková sa v posledných týždňoch objavila na televíznych obrazovkách ako účinkujúca v šou Tvoja tvár znie povedome. V sobotňajšej siedmej epizóde ju však diváci neuvidia, ako informuje portál iDnes.cz, herečka skolabovala a museli jej privolať záchranku.

V čase, keď mala záchranná služba odvážať Stárkovú na vyšetrenie do nemocnice, ešte nebolo jasné, že patrí medzi infikovaných novým vírusom. To sa potvrdilo až následne. V daný deň podľa zástupcov televízie Prima, herečka netrénovala a tak prišla do kontaktu s minimálnym množstvom členov štábu. Napriek tomu museli všetci podstúpiť kontrolné testy a tí, čo boli so Stárkovou v kontakte, šli do karantény.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Draha Baro. Dekuji za Tvoji uprimnost. Citim to stejne. A sdilim!! Protoze je dulezite si uvedomit, ze se uvazuje o povinnem ockovani proti COVIDU. A to je proste nesmysl!! Opet farmaceuticky blaf!! Proc si davat do naseho tela neco umeleho co nase telo nechce a odmita. Jsme priroda. Jsme soucasti prirody a mame imunitu. Nas prirozeny obranny stit. Mam spoustu kamaradek, ktere nemaji ockovane deti. NIKDY!!! A jejich deti rostou jak z vody a jsou v poradku. Protoze jejich tela si umi poradit ... A nikdo z nas myslim a verim nechce to abychom dostali prikazem povinne ockovani. S tim ze- pokud se nenaockujete nemuzete treba.. vycestovat. Jit na spolecenske akce atd..... ja nechci mit uz nic v zivote dane prikazem!! Ja sama znam samu sebe nejlepe. Sve telo. A ano- bude to tady jiz naporad, ale stejne tak jsou tady naporad jine a mnohem horsi NEMOCE!!! Je dobre o sebe pecovat. Zdrave jist. Spat. Mit si ruce. Ale to delame prece odjakziva ne?... a pokud je nekdo stary nebo nemocny , tak k nemu z respektu nechodime, kdyz jsme nachlazeni... to tady bylo vzdy. Bylo by dobre se naucit vnimat a vic pouzivat prirodu namisto dezinfekce. Mame obrovskou spoustu rostlin, ktere chrani nas organismus a nase zdravi. Aromatherapie- kvalitni oleje, kterymi se muzeme mazat od hlavy az k pate. Kazdeho cesta... kazdeho volba..., ale nesledovat a neposlouchat ty silene zpravy, ktere maji v sobe pouze energii strachu a maji za ukol v nas vyvoval STRACH A AGRESI. Protoze preci co rikaji v televizi je vzdycky spravne. NENI!!! Chce se po nas vypnout televize a radia a veskere media, ktere jen probouzi NASE STRACHY... CO KDYBY NAMISTO TOHO - jsme slyseli pozitivni otevrene pravdive SRDCE. Nezklidnilo by to celou planetu? A nas Vsechny..? Kdyz budu od rana do vecera poslouchat NEGATIVNI ZPRAVY- BUDU NEGATIVNI... Ja nemam TV doma 21 let!!! Namisto toho cvycim, medituji, chodim do prirody , jsem mezi lidmi kteri jsou pozitivni a snazim se pracovat na sobe abych neuverila VSEMU co mi kdo rekne. Abych se vzdy rozhodovala podle sebe- sveho srdce- hlasu me Duse. Je to na nas. Odlozit strachy. Byt pevne ukotven sam v sobe. Umet citit a vnimat sve telo. Zit zdravy zivot.

Príspevok, ktorý zdieľa Erika Starkova (@erikastarkova),

Iba pred pár týždňami česká herečka zdieľala príspevok svojej kolegyne Báry Basikovej, v ktorom sa speváčka rozhorčovala nad opatreniami ohľadom koronavírusu a vyzvala svojich sledovateľov, aby sa spamätali.

Stárková sama vyzvala ľudí, aby nepozerali negatívne správy v televízii. „Sama nemám doma TV 21 rokov! Namiesto toho cvičím, meditujem, chodím do prírody, som medzi ľudmi, ktorí sú pozitívni a snažím s apracovať na sebe, aby som neverila všetkému, čo mi kto povie,“ napísala vtedy na Instagrame. Ráznym spôsobom tiež odmietla očkovanie proti covidu.

„Prečo si dávať do nášho tela niečo umelé, čo naše telo nechce a odmieta. Sme príroda, sme súčasťou prírody a máme imunitu. Náš prirodzený obranný štít,“ napísala tiež herečka. „Mám veľa kamarátok, ktoré nemajú očkované deti. NIKDY!!! A ich deti rastú ako z vody a sú v poriadku. Pretože ich telá si dokážu poradiť,“ pridala tiež ešte svoj názor.

V akom zdravotnom stave je herečka momentálne, nie je jasné. Na jej sociálnej sieti je posledný príspevok spred troch dní.

21 debata chyba
Viac na túto tému: #kolaps #Bára Basiková #očkovanie #koronavírus #Covid-19 #Erika Stárková

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....