Do hosťovskej! Manžel Jennifer Lawrenceovej musí ustúpiť najlepšej kamarátke

Ani život vydatej ženy nezmenil niektoré zvyky u herečky Jennifer Lawrenceovej. Držiteľka Oscara to priznala v podcaste pod názvom Absolutely Not.

26.10.2020 10:00
debata
Herečka Jennifer Lawrence na archívnom zábere. Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Herečka Jennifer Lawrence predstavila v Londýne film Červená volavka. Herečka Jennifer Lawrence na archívnom zábere.

Tridsaťročná americká hviezda sa priznala k tomu, že aj po rokoch od tínedžerských čias udržiava dôverné vzťahy s niekoľkými kamarátkami. Dámy sa stretávajú a dokonca prespávajú jedna u druhej doma. „Vlastne som nikdy nepoznala, čo to znamená s tým skoncovať,“ uviedla Lawrence.

„Len nedávno prišla ku nám moja kamoška. Nebolo to síce plánované, no nakoniec prespala u nás doma. Strávili sme spolu celú noc, skončili sme v našej spálni a môj muž musel ísť do hosťovskej. Ale už to pozná, vie, že sa tomu nevyhne,“ komentovala so smiechom Jennifer Lawrence na adresu jej manžela Cooka Muroneyho.

Uviedla tiež, že si sama myslela, že takéto silné kamarátske väzby zo strednej sa skončia, keď sa ľudia vyberú vlastnými životnými cestami. „Moja najlepšia kamoška sa vydala, keď sme boli obe pomerne mladé. Ja som mala okolo 24 a hovorila si, okej, tak toto je koniec našim dievčenským stretkám a prespávaniam, teraz bude vydatá žena. Ona však ani na minútu nepochybovala, že v tom budeme pokračovať a stretávame sa dodnes. Už je vydatá sedem rokov a my stále zbožňujeme ten babinec, keď môžeme spať jedna u druhej a mať večer len pre nás,“ vysvetlila americká herečka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Lawrence #kamarátka #manžel

+ Naslúchajte svojmu telu, ono vie, čo je pre vás najlepšie.
Flexibilita a prispôsobivosť otvoria nové možnosti....

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...