Aká matka, taká Katka? Princezná Victoria s dcérkou Estelle... takto sa zladili

Aj keď sa pozornosť svetovej verejnosti najčastejšie sústreďuje na členov britskej kráľovskej rodiny, predstavitelia iných monarchií tiež dokážu prilákať pozornosť. Vo Švédsku tak urobila počas víkendu korunná princezná Victoria.

27.10.2020 00:08
debata
zväčšiť Korunná švédska princezná Victoria a jej dcéra,... Foto: IBL / Shutterstock Editorial / Profimedia
565521352 Korunná švédska princezná Victoria a jej dcéra, princezná Estelle na záberoch z otvorenia mostu v Štokholme.

Následníčka trónu, ktorá je najstaršou dcérou kráľa Carla Gustafa, sa osobne zúčastnila spoločne so svojím otcom a tiež dcérkou Estelle na slávnostnom otvorení nového mosta. Stavba, ktorá spája mesto staré mesto v Štokholme s časťou Södermalm, vznikala niekoľko rokov.

Napriek tomu, že aj vo Švédsku platia prísne opatrenia proti koronavírusu, trio zástupcov švédskej kráľovskej rodiny neváhalo vyjsť do ulíc a absolvovať tento verejný ceremoniál.

Okrem populárnej Victorie, ktorá v rodnej krajine patrí medzi obľúbené členky kráľovskej rodiny, pútala pozornosť aj jej dcéra Estelle. Či lepšie povedané, vizuálna podobnosť s jej mamou. Obe si obliekli kabát v karamelovej farbe (v prípade mamy to bol kultový kúsok Max Mara) a takpovediac ukážkovo ladili.

Len osemročná princezná Estelle, ktorú už teraz poradie narodenia predurčuje, že by raz mala prevziať žezlo po svojej mame, sebaisto kráčala po boku kráľovského starého otca a Victorie. Estelle si na jar tohto roka nešťastne zlomila nohu na lyžovačke a tak prvé týždne pandémie koronavírusu musela tráviť v posteli. Možno aj preto si víkendovú účasť na verejnej akcii užívala naplno.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dcéra #princezná Victoria #princezná Estelle

+ Alkoholom si sami ničíte svoje telo a zdravie, popremýšľajte nad tým.
Konštruktívna spätná väzba vedie k...

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...