Zas o kúsok bližšie k Neovi z Matrixu! Keanu Reeves nakrátko v Berlíne

Len nedávno zachytili paparazzovia v Berlíne amerického herca Keanu Reevesa pri romantickom momente rozlúčky s partnerkou Alexandrou Grantovou. Dvojica si dala bozk na rozlúčku a Reeves vyrazil na nakrúcanie.

31.10.2020 00:00
debata
Herec Keanu Reeves na zábere z Berlína s novým... Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia
Herec Keanu Reeves na zábere z Berlína s novým účesom. Herec Keanu Reeves na zábere z Berlína s novým účesom.

Zdá sa, že takýto láskyplný akt medzi partnermi je ich tradíciou na každodennej báze. Teraz ho však reportéri z bulváru zaznamenali aj s jasnou zmenou. Keanu Reeves totiž zmenil podobu!

Päťdesiatšesťročný rodák z Bejrútu, ktorý vyrastal v USA, zhodil svoju typickú tmavovlasú hrivu a momentálne má celkom kratučké vlasy. Dôvod je, samozrejme, pracovný. Reeves už niekoľko týždňov nakrúca v nemeckej metropole štvrtý film zo série Matrix, ktorú sa rozhodli tvorcovia posunúť do nových súvislostí a priniesť po bezmála dvadsiatich rokoch od nakrútenia posledného dielu nový príbeh.

S Reevesom sa vo štvrtej snímke objaví aj jeho bývalá kolegyňa Carrie-Anne Moss, ktorá stvárňovala postavu Trinity. Ju aj spoločne s hercom a jeho partnerkou Alexandrou Grantovou pred časom zachytili objektívy pri večernom výjazde do jednej z berlínskych reštaurácií.

Herec Keanu Reeves sa bozkom lúči so svojou... Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia
564331692 Herec Keanu Reeves sa bozkom lúči so svojou partnerkou Alexandrou Grant v Berlíne, kde sa partneri nachádzajú už od leta. Reeves tu nakrúca Matrix 4.

Keanu Reeves je aj napriek svojmu veku stále hviezdou akčných filmov a zdá sa, že si to zopakuje znovu aj novom Matrixe. Posledné roky pritom slávi svetový úspech v rámci filmovej ságy John Wick, ktorá sa dočkala už troch filmov.

Hovorí sa tiež o tom, že hollywoodski producenti plánujú aj štvrtý. To by mohlo znamenať, že v čase, keď príde do kín ďalší film o špičkovom nájomnom vrahovi Wickovi, bude mať Reeves okrúhlych šesťdesiat. Podobne sa však akčného žánru nezrieka ani jeho o dva roky starší kolega Tom Cruise. Ten iba nedávno nakrúcal akčné scény v centre Ríma. Viac si pozrite v galérii.

Herec Tom Cruise počas nakrúcania filmu Mission...
Herec Tom Cruise počas nakrúcania filmu Mission...
+4Herec Tom Cruise a jeho kolegyňa Hayley Atwell...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Matrix #nový účes #Berlín #Keanu Reeves

+ Zelenina na tanieri znamená viac vitality a lepšiu náladu.
Stanovte si realistické ciele, aby ste sa vyhli...

+ Pravidelná hydratácia je základom šťastia a zdravia.
Ak niečo robíte, nezabudnite si svoju prácu aj uložiť....