Brat Pitt strieda jednu krásku za druhou! Len sa pozrite, koľko toho stihol od rozchodu s Jolie

Brad Pitt a jeho milostný život? Pozrite sa, s kým všetkým mal prežiť aférku za posledné roky... Čo na to slávny herec? Podobné správy komentuje s úsmevom na perách.

29.10.2020 12:30
debata

Aktuálna správa amerických médií znie – Brad Pitt a nemecká modelka Nicole Poturalski sa už nestretávajú. Sexi kráska rozvírila hladinu okolo slávneho 50-nika v auguste, kedy s ním mala tráviť dovolenku na juhu Francúzska v Pittovom honosnom sídle „Château Miraval“. Paparazzi fotografom sa dvojicu podarilo zachytiť na letisku pri Paríži, odkiaľ mali letieť práve na juh.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Nico (@nico.potur),

Počas uplynulého roka sa niekoľkokrát po jeho boku, samozrejme neoficiálne, objavila 31-ročná herečka Alia Shawkat. S rozkošnou „pehaňou“ ho americké bulvárne médiá začali spájať už na jeseň 2019. Dvojicu zachytili spoločne aj v marci 2020, kedy si vyrazili do reštaurácie „In-N-Out“. Ako informoval americký magazín "Life & Style“, herečka sa často objavovala pri jeho vile v Los Feliz, čo je štvrť Los Angeles.

Herečka Alia Shawkat. Foto: SITA/AP
Alia Shawkat Herečka Alia Shawkat.

Rok 2019 priniesol aj inú šťavnatú informáciu – Brad Pitt a Charlize Theron mali byť novým párom snov Hollywoodu. Dvojicu mal zoznámiť Sean Penn, ktorý s Theronovou v minulosti tvoril niekoľko mesiacov pár. Veľmi rýchlo však vyšlo najavo, že žiadna romanca neexistuje, dokonca ani Penn nehral v ich zoznámení žiadnu rolu. Theron a Pitt sa poznajú už dlhšie, spoločne sa stretli pri spoločnej práci. Bok po boku nakrúcali reklamu pre luxusnú značku hodiniek – Breitling.

Herečka Charlize Theron. Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Charlize Theron Herečka Charlize Theron.

V roku 2018 sa okolo Pitta skloňovalo meno krásnej profesorky z Cambridgskej univerzity, Neri Oxmanovej. Inteligentná tmavovláska mala slávnemu hercovi popliesť hlavu. Neskôr však vyšlo najavo, že 42-ročná profesorka tvorí pár s Billom Ackmanom, manažérom miliardových fondov.

Na zábere je Neri Oxman, ktorá by mala byť vraj... Foto: Profimedia
Neri Oxman Na zábere je Neri Oxman, ktorá by mala byť vraj potenciálnou priateľkou herca Brada Pitta.

V roku 2017 začali americké médiá zaplavovať informácie o romanci Pitta a herečky Sienny Millerovej. Herečka si totiž zahrala v snímke Stratené mesto Z, pod ktoré sa Pitt podpísal ako producent a práve nakrúcanie ich malo vtedy zblížiť. Tieto správy sa napokon ako pravdivé neukázali, pekná blondínka ich sama komentovala ako nezmysel.

Sienna Miller v šatách Gucci   počas... Foto: SITA/AP
Sienna Miller Sienna Miller v šatách Gucci počas udeľovania Zlatých glóbusov.

Sám herec si už zo správ o jeho údajných partnerkách robí žarty, urobil tak aj na pódiu počas udeľovania Zlatých glóbusov v roku 2020. "Chcel som priviesť moju mamu, ale nemohol som, pretože ktokoľvek sa vedľa mňa objaví, je označený ako moja partnerka. A to by bolo nepríjemné,“ uviedol vtedy so smiechom.

Samozrejme, stále sa objavujú aj špekulácie o jeho návrate k exmanželke Jennifer Anistonovej, tesne po rozchode s Jolie mal zahorieť láskou k herečke Kate Hudsonovej. Aj tá si neskôr na túto tému zažartovala.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Angelina Jolie #Brad Pitt

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...