Prekvapenie! Jedna z najkrajších herečiek sveta sa vydala! Už tretí raz

Herečka Scarlett Johansson (35) a komik Colin Jost (38) sú už svoji.

30.10.2020 12:46
debata

Šťastnú správu zverejnili zaľúbenci netradičných spôsobom – na stránke charitatívnej organizácie „Meals on Wheels America“.

„Sme radi, že vám môžeme ako prví oznámiť, že Scarlett Johansson a Colin Jost sa počas víkendu zosobášili počas malého ceremoniálu, za prítomnosti ich rodín a blízkych a za dodržania všetkých bezpečnostných opatrení okolo ochorenia Covid-19,“ píše sa na stránke.

Herečka Scarlett Johansson (v kreácii Oscar de... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Herečka Scarlett Johansson (v kreácii Oscar de la Renta) a jej partner Colin Jost. Herečka Scarlett Johansson (v kreácii Oscar de la Renta) a Colin Jost.

V máji 2019 sa Scarlett Johansson a komik a scenárista Colin Jost, známy aj vďaka šou Saturday Night Live, po dvoch rokoch vzťahu zasnúbili. Zatiaľ, čo pre slávnu herečku ide už o tretie manželstvo, Jost mal pred oltárom premiéru.

Johansson má za sebou dve nevydarené manželstvá. V rokoch 2014 až 2017 žila s francúzskym novinárom Romainom Dauriacom, z ich manželstva pochádza herečkina dcéra Rose Dorothy (5). O rozvod s novinárom požiadala práve Johansson, pričom uviedla, že ich manželstvo je nenapraviteľne poškodené. Johansson a Dauriac sa zosobášili v októbri 2014 na ranči v Montane.

V rokoch 2008 až 2011 bola vydatá za kanadského herca Ryana Reynoldsa. Slávny krásavec sa v roku 2012 oženil s inou kolegyňou, Blake Lively, s ktorou už vychovávajú tri ratolesti.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #Scarlett Johansson

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...