Namiesto svadby rozchod! Zo sympatickej Simony Babčákovej nevesta nebude

Po takmer troch rokoch herečke skrachoval vzťah so známym fitness trénerom.

31.10.2020 13:30
Simona Babčáková Foto:
Simona Babčáková v seriáli Ohnivé kura.
debata (4)

V Čechách mimoriadne obľúbená herečka Simona Babčáková (47) len pred pár mesiacmi prežívala šťastné obdobie. V júni sa totiž po dvoch rokoch vzťahu zasnúbila s osobným trénerom Ianom Adensamom, ktorý bol od nej o 5 rokov mladší. A hoci sa divákmi milovaná herečka už videla v bielom, teraz prišiel rozchod.

Správu o rozchode potvrdil sám snúbenec českému magazínu Sedmička. Priznal, že na jeseň sa začali s Babčákovou názorovo rozchádzať a tak sa dohodli, že pre ich fungovanie bude lepšie, keď sa navzájom nebudú obmedzovať a strácať energiu nezmyselnými spormi.

Simona Babčáková  už netvorí pár s osobným... Foto: Profimedia
Simona Babčáková Simona Babčáková už netvorí pár s osobným trénerom Ianom Adensamom.

S už bývalým snúbencom, Ianom Adensamom (42), sa herečka dlhší čas ukazovala aj v spoločnosti, napríklad v roku 2019 na udeľovaní cien Český lev.

Simona Babčáková vychováva dve deti z predošlého manželstva – syna Alberta Olivera a dcéru Josefínu, o svojom súkromí však vôbec nerozpráva. Rodáčku zo Šumperka dobre poznajú aj slovenskí diváci vďaka komédiám ako Hodinový manžel, Nestyda, Vybíjaná či Ako sa zbaviť nevesty. Ale známa je aj z televíznej obrazovky vďaka účinkovaniu v seriáloch ako Ohnivé kura, Cukráreň, Comeback , Dobrá štvrť či Kriminálka Anděl.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #Simona Babčáková

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...