Koniec lásky už aj na papieri! Julianne Hough požiadala o rozvod

V podstate dlho očakávané sa stalo skutočnosťou. Americká herečka, tanečnica a televízna porotkyňa Julianne Hough podala žiadosť o rozvod.

04.11.2020 00:04
debata
Tanečnica a herečka Julianne Hough a jej manžel... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Tanečnica a herečka Julianne Hough a jej manžel Brooks Laich na archívnom zábere. Tanečnica a herečka Julianne Hough a jej manžel Brooks Laich na archívnom zábere.

Ako informoval portál TMZ.com, 32-ročná blondínka sa rozhodla pre oficiálne ukončenie manželstve s hokejovým hráčom Brooksom Laichom. Dvojica tvorila pár niekoľko rokov predtým, ako sa v roku 2017 vzali. Rok 2020 sa však už niesol v znamení zjavnej a výraznej manželskej krízy. V máji tohto roka oficiálne ohlásili, že idú od seba.

Napriek tomu, že sa údajne známi manželia snažili dať svojmu zväzku ešte jedu šancu, nepodarilo sa manželstvo zachrániť. Hough a Laich dokonca strávili niekoľko týždňov karantény spôsobenej pandémiou koronavírusu každý sám.

Kým blondínka zostala v Los Angeles, jej partner odcestoval do vidieckeho domu v Idahu, kde strávil sám niekoľko týždňov. V ich manželstve sa nenarodili deti. Klebetné jazyky hovoria, že aj to vytvorilo bariéru medzi partnermi.

Julianne Hough, ktorá tancovala napríklad v šou Dancing Stars a pred časom bola aj porotkyňou v talentovom programe America's Got Talent, sa vraj chcela sústreďovať viac na kariéru, no Laichovou prioritou bola rodina. Ako to naozaj bolo, však vedia len oni dvaja.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Julianne Hough #žiadosť o rozvod #Brooks Laich

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...