Neter Julie Robertsovej sa čoraz viac zaguľacuje! Nádherná budúca mamička

29-ročná blondínka Emma Roberts si tehotenstvo vychutnáva, nemusí behať z jednej práce do druhej.

05.11.2020 00:00
Emma Roberts v šatách od Brandona Maxwella Foto: ,
Herečka Emma Roberts.
debata

Filmová herečka Emma Roberts (29), ktorá je neterou slávnejšej Julie Robertsovej, sa čoraz viac zaguľacuje. Svojho prvého potomka, syna, čaká so svojím partnerom, Garrettom Hedlundom (36). Ako píše magazín US Weekly, zvlášť Garrett sa na svoje rodičovské povinnosti zodpovedne pripravuje.

„Garrett sa veľmi teší, že sa stane otcom a cíti, že to je niečo, čo veľmi potrebuje. Je pripravený prevziať všetky otcovské povinnosti a skutočnosť, že Emma otehotnela, ho prinútila k väčšej zodpovednosti. Jej tehotenstvo berie ako požehnanie,“ cituje spomínaný magazín zdroj z okolia páru.

Emma Roberts nedávno povedala, že je „vďačná“ za to, že pandémia koronavírusu jej umožnila zostať doma počas tehotenstva a neponáhľať sa z jedného zamestnania do druhého. Dopriala si čas, aby sa mohla plne sústrediť na svoje tehotenstvo.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Thank you for having me last night @jimmykimmel we talked moms on Instagram and my new movie #holidate on @netflix October 28th!

Príspevok, ktorý zdieľa Emma Roberts (@emmaroberts),

Hedlund, ktorý je o šesť rokov starší od Robertsovej, bol v minulosti niekoľko rokov partnerom herečky Kirsten Dunstovej. Emma Roberts zase tvorila pár s kolegom Evanom Petersom, dvojica sa viackrát rozišla a znovu dala dohromady.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #Emma Roberts

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...