Prvá krutá rana po verdikte súdu pre Deppa! Končí vo Fantastických zveroch

Americký herec Johnny Depp sa po rozsudku britského súdu, ktorý sa týkal domáceho násilia, už neobjaví v ďalšom diele filmovej série Fantastické zvery.

09.11.2020 00:00
Britain Johnny Depp Foto: ,
Herec Johnny Depp na zábere spred budovy súdu v Londýne v pondelok 13. júla 2020.
debata

Depp na Instagramu uviedol, že ho štúdio Warner Bros. požiadalo, aby sa stiahol z role kúzelníka Grindelwalda, a on to „vo svetle nedávnych udalostí“ urobil. Deppovi právnici ešte v piatok oznámili, že sa proti verdiktu odvolajú.

Londýnsky súd v pondelok zamietol Deppovu žalobu kvôli článku, v ktorom ho bulvárny denník The Sun označil za manželského násilníka. Podľa sudcu sú obvinenia na Deppovu adresu „vo svojej podstate pravdivé“, pretože sa preukázalo, že väčšina spomínaných útokov Deppa na jeho vtedajšiu manželku Amber Heardovú sa skutočne odohrala.

„Chcem vám dať vedieť, že ma štúdio Warner Bros. požiadalo o to, aby som opustil film Fantastické zvery, čo rešpektujem a žiadosti som vyhovel,“ napísal Depp. „Mám v úmysle dokázať, že obvinenia proti mne sú nepravdivé,“ dodal. Zástupcovia Warner Bros. potvrdili, že Depp v pripravovanom treťom diele ságy založenej na predlohe autorky kníh o Harrym Potterovi J.K. Rowlingovej už hrať nebude, role černokňažníka Gellerta Grindelwalda sa zhostí niekto iný.

Kniha Fantastické zvery a ich výskyt bola pôvodne fiktívnym dielom, ktoré Rowling spomenula v knihách o Harrym Potterovi, neskôr ju ale napísala a vydala. Jej fiktívnym autorom je Mlok Scamander, ktorý je v podaní Eddieho Redmayna zároveň hlavnou postavou filmového prepisu.

Depp sa objavil v oboch doteraz nakrútených dieloch – Fantastické zvery a ich výskyt (2016) a Fantastické zvery: Grindelwaldove zločiny (2018).

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Johnny Depp (@johnnydepp),

debata chyba
Viac na túto tému: #súd #Johnny Depp #domáce násilie #obvinenie #strata práce #Fantastické zvery: Grindelwaldove zločiny

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...