Dlho nevydržal! Orlando Bloom má už po smrti milovaného psa náhradu

Patril rozhodne k najznámejším hollywoodskym psíčkarom. Teda možno po Benovi Affleckovi, ktorého bolo posledné mesiace vídať v spoločnosti krásnej partnerky aj milovaného nemeckého ovčiaka. Herec Orlando Bloom o svojho štvornohého kamaráta prišiel.

12.11.2020 00:00
debata

Stalo sa tak už júli, keď britský rodák a čerstvý otec dcérky, ktorú mu porodila snúbenica Katy Perry, informoval o úmrtí svojho psa Mightyho. Príčina smrti je pritom opradená záhadou, lebo pes sa stratil a hľadali ho sedem dní. Následne Bloom našiel len jeho obojok.

„Mighty je už na druhej strane. Po siedmich dňoch hľadania od rána do večera a do skorých ranných hodín, dnes na siedmy deň sme našli jeho obojok. Bol to viac než len spoločník. Medzi nami bolo duševné spojenie, tým som si istý. Je mi to veľmi ľúto. Navždy ťa budem ľúbiť,“ napísal v lete Orlando Bloom na sociálnej sieti Instagram. Poďakoval sa vtedy tiež ľuďom zo susedstva a dobrovoľníkom, ktorí mu pomáhali psa hľadať.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

I don’t recall a time in my life where I’ve been so broken wide open. The rawness I have felt over these past few days and sleepless nights at the idea of my little man being lost and scared, with me unable to do anything to protect him, is a waking nightmare. ⁣ ⁣ I feel powerless... maybe like so many others who are losing loved ones or unable to see our loved ones because of the times.⁣ ⁣ Cherish the moments we share with the ones we love because nothing is promised. Trust it and don’t be afraid of love or the fear of losing love. Love is eternal. The bond between Mighty and I shows devotion in ways I have not truly understood until now. I am a devoted father & partner, still, there is a reason why they call them ‘man’s best friend’. I miss him. Send out a prayer for my little strong and Mighty boy to find his way back to his family. ❤️⁣

Príspevok, ktorý zdieľa Orlando Bloom (@orlandobloom),

Ale ako sa hovorí, žiaden milovník psov nezostane dlho bez štvornohého kamaráta. Výnimkou nie je ani hrdina filmovej ságy Pán prsteňov. Do dočasnej starostlivosti si z útulku vzal ročného psíka menom Buddy a, samozrejme, neváhal ho predstaviť na Instagrame.

„Je tu čas na roztomilé psíčkarske foto. Prosím, zoznámte sa s Buddym, ročným miešancom. Nič nemôže nahradiť Mightyho, ale starať o tohto malého chlapíka znovu napĺňa moje srdce,“ napísal Bloom pod záber, kde v náručí zviera bieleho chlpáča.

Herec tiež vyzval svojich fanúšikov, aby pouvažovali nad tým, či sa aj oni nechcú postarať o nejaké zviera z útulku. „Ak ste to nikdy nerobili, ale zvažujete nad tým, skutočne to odporúčam. Dvom je spolu vždy lepšie,“ odkázal herec.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Instagram #pes #Orlando Bloom #adopcia zvieraťa

+ Alkoholom si sami ničíte svoje telo a zdravie, popremýšľajte nad tým.
Konštruktívna spätná väzba vedie k...

+ Naslúchajte svojmu telu, ono vie, čo je pre vás najlepšie.
Flexibilita a prispôsobivosť otvoria nové možnosti....