Mojou mužnosťou som si istý! Momoa sa nebojí ružovej, je krásna, vraví

Patrí medzi hercov s výrazným testosterónovým výzorom, svalnatý, divoký, mužný - skrátka Jason Momoa. Predstaviteľ Aquamana sa pritom nenecha spútať žiadnymi predsudkami alebo konvenciami.

13.11.2020 10:00
debata
Herec Jason Momoa na vyhlásení Oscarov v roku... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Herec Jason Momoa na vyhlásení Oscarov v roku 2019. Herec Jason Momoa na vyhlásení Oscarov v roku 2019.

V nedávnom rozhovore pre magazín InStyle sa 41-ročný rodák z Havaja vyznal zo svojej lásky k ružovej farbe. V tónoch tejto nežnej a často za ženskú označovanej farby sa objavil viackrát aj na červenom koberci. To, čo by iní muži okamžite zmietli zo stola, je však pre Momou celkom jasné.

„Ružová je skrátka nádherná farba. Svojou mužnosťou som si dostatočne istý na to, aby som sa nebál ju nosiť. Mám v pr..li, čo si myslia ostatní,“ vyhlásil herec, ktorý sa v ružovom smokingovom saku objavil napríklad na vyhlásení Oscarov v roku 2019.

Herec Jason Momoa na premiére seriálu See v... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
LA Premiere of "See" Herec Jason Momoa na premiére seriálu See v roku 2019.

Momoa však tiež v minulosti upútal pozornosť, keď si ako galantný muž neváhal sako zhodiť a zostať len v tričku bez rukávov, aby mohol zahriať svoju životnú partnerku Lisu Bonetovú. Momoa, ktorého najviac preslávila práve rola Aquamana, sa chystá na nakrúcanie pokračovania. To je však zatiaľ stopnuté aj z dôvodu obmedzení súvisiacich s pandémiou koronavírusu a premiéra je naplánovaná až na rok 2022.

Budúci rok však diváci uvidia herca vo filme Duna, remaku slávnej snímky Davida Lyncha a príbehu nakrútenom podľa slávnej rovnomennej knihy. Snímka je už údajne stopercentne dokončená a premiéru mala mať už koncom tohto roka, no pre aktuálnu situáciu ju posunuli na budúci rok.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #farba #ružová #Jason Momoa #Aquaman #Duna

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...