Dokonalé manželstvo? Nie tak celkom... Michelle Hunziker priznáva: Hádame sa

Pred šiestimi rokmi, 10. októbra 2014, povedala moderátorka Michelle Hunziker (43) "áno" dedičovi módneho impéria, Tomasovi Trussardimu (37).

15.11.2020 10:00
Moderátorka Michelle Hunziker Foto: ,
Moderátorka Michelle Hunziker.
debata

Pár má dve dcéry, Sole (7) a Celeste (5). Zdá sa, že promi rodinka vedie priam dokonalý život, úplne bez škandálov. Slávna blondínka neustále zverejňuje zábery rodinnej pohody. Ale, aj keď sa navonok zdá, že Michelle a Tomaso majú vzťah ako z knihy, manželský život za ľahký nepovažuje. Michelle Hunziker to prezradila v rozhovore pre magazín „Bild der Frau“.

Moderátorka pripúšťa, že manželstvo je každodenná tvrdá práca. „Hádame sa rovnako, ako všetky páry,“ pripúšťa Michelle Hunziker pre spomínaný časopis. „Asi to tak v každom manželstve a určite to nie je vždy ľahké. Vo vzťahu musíte každý deň bojovať o vaše šťastie,“ opísala.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ™ (@michellehunzikerfanpage)

Kľúčom k šťastiu v manželstve je podľa nej otvorená komunikácia. Namiesto toho, aby veci ignorovala či dusila v sebe, poctivo ich rieši s manželom. „Skutočnosť, že vždy dávame veľmi jasne najavo svoje pocity a názory, hovoríme spolu otvorene a komunikujeme, nám prináša harmonický vzťah. Aj keď to všetko nemusí vždy prebiehať hladko.“

Okrem dvoch malých dcér je aj mamou už dospelej dcéry Aurory. Jej otcom je taliansky spevák Eros Ramazzotti, ktorý žil s Hunzikerovou v manželstve v rokoch 1998 až 2002. S modelkou Maricou Pellegrinelli vychováva aj Ramazzotti dve menšie deti – synov Raffaela (7) a Gabria (3). Aurora pred pár dňami prezradila, že bojuje s koronavírusom a podstupuje domácu karanténu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #manželstvo #Michelle Hunziker

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...