Som šťastná, keď môžem tvoriť, hovorí Aneta Langerová. Má nový album

Známa česká speváčka a skladateľka Aneta Langerová vydáva nový, v poradí piaty štúdiový album, ktorému dala názov Dvě slunce. Jeho vydanie naplánovala speváčka na 26. novembra, teda na deň svojich 34. narodenín.

17.11.2020 00:00
Speváčka Aneta Langerová. Foto:
Speváčka Aneta Langerová.
debata

„Neviem snáď ani opísať, aká som šťastná, keď môžem tvoriť. Začala sa nová etapa môjho života. Dvě slunce vznikali v našich hlavách, srdciach, myšlienkach a predstavách. V spoločnom priestore, ktorý sme postupne napĺňali ďalšími príbehmi, ktoré sa chceli narodiť. Každý z nich má svoju atmosféru. Tá vás trebárs zavedie bližšie k tíšine vlastnej duše. Tak, ako mňa. Verím, že nové piesne budú poslucháčom dobrými spoločníkmi,“ hovorí Aneta.

Prvým singlom bola pieseň Bílý Den, druhým je skladba Dvě slunce, k obom už vznikol aj videoklip. Scenára a réžie videoklipov Dvě slunce a Bílý Den sa ujal Zdeněk Suchý. Ten si k spolupráci vybral kameramana Tomáša Krestu a strihača Jakuba Vovsa.

V hlavnej úlohe videoklipu Dvě slunce účinkuje česká herečka Anna Fialová. Vo videoklipe Bílý Den sa zas predstavil herec s nekonečným zmyslom pre humor Miloslav Mejzlík.

V decembri plánuje Aneta Langerová predstaviť nový album na dvoch koncertoch v Prahe a v Kroměříži, samozrejme, v prípade, ak česká vláda zruší súčasné núdzové opatrenia. Na február a marec budúceho roka plánuje koncertné turné Dvě slunce.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #novinka #album #Aneta Langerová

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...