Verešová ako ju často nevídať! Sexy pózy vymenila za rozkošnú foto s deťmi

Ak patríte medzi sledovateľov instagramového profile slovenskej rodáčky Andrey Verešovej, asi vás už neprekvapí, koľko odvážnych záberov sa na ňom nachádza. Rozhodne však v ich záplave prekvapia fotky opačného razenia.

18.11.2020 00:00
debata

Štyridsaťročná rodáčka zo Žiliny, ktorá v minulosti zvíťazila v súťaži Miss Slovensko, je mamou dvoch detí a hoci sa z času na čas ukazuje na sociálnej sieti aj s nimi, nebýva to častým zvykom. Teraz znovu urobila výnimku a so svojimi fanúšikmi sa podelila o spoločný záber s dcérou aj synom z vlastnej záhrady.

Rodinné trio si pravdepodobne spolu najprv „užilo“ typickú jesennú aktivitu – hrabanie lístia. A následne z kopy opadaných listov urobili srdce, v ktorom si zapózovali. „Farebnú jeseň a babie leto milujeme. Škoda len, že všetko krásne tak rýchlo utečie,“ napísala Verešová k fotografii so svojimi ratolesťami a pridala želanie. „Snáď aj COVID epidémia už rýchlo a nenávratne pominie.“

V súvislosti s Verešovou sa už nejaký čas píše aj o jej staršej dcére Vanesse, ktorá podľa mnohých akoby mame z oka vypadla. Namiesto modelingu sa však dcéra právnika Daniela Volopicha, Verešovej manžela, sústreďuje viac na športovú kariéru. Je skvelá lyžiarka.

Aktuálna situácia síce nepraje ani tomuto športu, no celá rodina už stihla navštíviť napríklad rakúske lyžiarske stredisko Kaunertal ešte v prvej polovici októbra. Aj sama Verešová je vášnivá lyžiarka a okrem zjazdenia svahov patrí aj medzi vyhľadávané celebrity pri štarte zimnej sezóny v Česku.

debata chyba
Viac na túto tému: #deti #rodina #Instagram #Andrea Verešová #lyžiarka

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...