Mám pokoj v duši a oporu v mojej rodine, hovorí Robo Opatovský

Úžasné a veľmi inšpirujúce obdobie, tak vníma poslednú dekádu spevák a gitarista Robo Opatovský.

19.11.2020 00:00
Opatovský robo Foto:
Spevák Robo Opatovský.
debata

Za ten čas sa mu narodila dcérka Hanka a mnoho skladieb vzniklo vďaka pokoju, ktorý v jeho živote zavládol. Teraz toto obdobie prináša aj na svojom najnovšom výberovom albume 2020–2010 Modlím sa hudbou.

"Bolo to úžasné obdobie. Veľmi inšpiratívne. Narodenie mojej dcéry Hanky bolo prelomové nielen v mojom súkromnom, ale aj umeleckom živote. Dôkazom je aj skladba Milovaná, venovaná práve Hanke,“ povedal Robo Opatovský. Práve posledných desať rokov je tematickým motívom výberového albumu 2020–2010 Modlím sa hudbou. Ten sa začína najnovším singlom Blázon, ktorý sa oficiálneho uvedenia a videoklipu dočká začiatkom roka 2021 a postupne sa vraciame až do roku 2010. Fanúšikovia sa dočkajú najväčších hitov zo štyroch radových albumov i singlov, ktoré sa albumovému vydaniu doteraz netešili. "Veľa skladieb vzniklo práve vďaka tomu, že mám pokoj v duši, oporu v mojej rodine, pokoru a modlím sa hudbou. Toto je čistá, spirituálna láska. Hudba ma nikdy neopustí,“ dodáva vždy pozitívne naladený spevák.

Pokoj, láska, rodina, harmónia, inšpirácia, otužovanie, meditácia, umenie, optimizmus, pokora a vďačnosť. Týmito jedenástimi slovami Robo Opatovský charakterizoval dekádu, ktorej je venovaný album 2020–2010 Modlím sa hudbou. A aký je jeho recept na zachovanie si pozitívnej nálady? "Otužovanie, meditácia a šport. Samozrejme, relax pri knihe, čas s mojou rodinou a tvorba nových skladieb. Tieto činnosti sú ‚vodou, čo ma drží nad vodou‘,“ prezrádza Opatovský.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Robo Opatovský

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...