Po vôni orgazmu odliatok penisu! Gwyneth Paltrow má o Vianociach jasno!

Nielen ako herečku, ale aj podnikateľku a sexuálne založenú ženu vníma verejnosť Gwyneth Paltrowovú. Dve z uvedených prívlastkov dokázala umne spojiť v jedno.

26.11.2020 10:00
debata (1)
Herečka Gwyneth Paltrow a jej manžel Brad Falchuk. Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Herečka Gwyneth Paltrow a jej manžel Brad Falchuk. Herečka Gwyneth Paltrow a jej manžel Brad Falchuk.

Na svojom portáli Goop sa okrem tém z oblasti duševného zdravia, sexuality či zdravého a pozitívneho životného štýlu už roky venuje aj predaju. Či už ide o oblečenie, kozmetiku, knihy, drobnosti do interiéru, ale aj sexuálne pomôcky. Pred časom prekvapila držiteľka Oscara, keď na trh uviedla novú vonnú sviečku s provokatívnym názvom. „Takto vonia môj orgazmus“ znie názov produktu, ktorý sa okamžite stal hitom a vypredal prvú várku svojich zásob. Teraz Paltrow prišla s ďalšou novinkou.

Na jej stránke sa objavila sada nazvaná Dildo Cloning Kit, ktorá ponúka návod spoločne s materiálom na vytvorenie odliatku partnerovho penisu. „Táto domáca súprava vám umožňuje vyrobiť presnú vibračnú silikónovú repliku balenia vášho partnera – viete, aby ste si ho mohli vychutnať, keď bude nabudúce mimo mesto. Poburujúce? Áno. Zábavne? Rozhodne,“ znie popis na stránke, ktorý sprevádza netradičný výrobok.

Ten sa ocitol aj na zozname tipov, ktoré slávna americká herečka zdieľala v rámci blížiaciach sa vianočných sviatkov. A niet pochýb, že sa nájde dostatok žien (či mužov), ktorí si podobný darček budú chcieť osobne vyskúšať.

Ktohovie, či podobný odliatok už urobila Gwyneth Paltrow aj svojmu manželovi, hollywoodskeho scenáristovi a producentovi Bradovi Falchukovi. O ich súkromí hovorí hviezda pomerne otvorene, napriek tomu táto informácia ešte potvrdená nebola. Možno Falchuk v časoch home-office a korony mimo mesto nechodí…

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Gwyneth Paltrow #partner #erotika #produkt #Goop #stránka

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...