V skutočnosti to bola obrovská prázdnota, opísal Clooney svoj život, než stretol Amal

Hollywoodska hviezda George Clooney (59) a vychytená právnička Amal (42) sú manželmi niečo vyše šesť rokov.

30.11.2020 00:00
Amal Clooney Foto:
George Clooney a Amal Clooney.
debata (3)

Ich vzťah nesprevádzajú žiadne škandály a ak to takto pôjde ďalej, v zlom preslávený siedmy rok vzťahu by nemal mať pre týchto dvoch žiadne následky – aj keď niektoré médiá opakovane špekulovali o blížiacom sa konci prominentného páriku – informácie sa nikdy nepotvrdili.

Clooney nedávno v rozhovore pre pánsky magazín „GQ“ uviedol, že celý jeho život sa zmenil, keď stretol krásnu právničku Amal. "Myslel som si, že sa už nikdy neožením, že nikdy nebudem mať deti,“ vysvetlil herec, ktorý bol v rokoch 1989 až 1993 ženatý s kolegyňou Taliou Balsam (61), no ktorý sa v minulosti neustále prezentoval tým, že svadba uňho už viacy „nehrozí“.

Aj keď si myslel, že pred tým, než stretol Amal, žil plnohodnotný život, náhle sa všetko zmenilo. „V skutočnosti tu bola obrovská prázdnota,“ opísal. Teraz vie, aké to je, keď je "život iného človeka dôležitejší ako môj vlastný“. A napokon, ich spoločné deti… Spolu s Amal má 59-ročný herec 3-ročné dvojičky Alexandra a Ellu.

O stretnutí s Clooneyom, ktoré zmenilo jej život, už v minulosti pekne hovorila aj Amal. „S Georgom som sa stretla, keď som mala 35 rokov a už som verila tomu, že zostanem starou dievkou,“ povedala Amal v júli 2018. Už na začiatku ich vzťahu si uvedomila, že nikdy nebude túžiť byť s niekým iným viac, než práve s ním. S hercom našla "veľkú lásku“, o ktorej vždy snívala, ale neverila, že by ju mohla stretnúť aj ona. Pre vychytenú obhajkyňu ľudských práv je najväčšou radosťou v živote pozorovať jej manžela s deťmi.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #George Clooney #Amal Clooney

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...