Sienna Miller si zaspomínala na neveru slávneho expartnera: Bolo to...

Patrili medzi najobletovanejšie páriky šoubiznisu. Dokonca sa dali dohromady dvakrát, ale rana, ktorú spôsobil Sienne Millerovej jej vtedajší partner Jude Law, sa vraj stále celkom nezahojila.

08.12.2020 00:00
debata
zväčšiť Herecký pár Sienna Miller a Jude Law na... Foto: SHUTTERSTOCK
Herecký pár Sienna Miller a Jude Law na archívnom zábere z prvých rokov ich vzťahu. Herecký pár Sienna Miller a Jude Law na archívnom zábere z prvých rokov ich vzťahu.

V rozhovore pre magazín People sa herečka priznala, že verejné odhalenie Lawovej nevery s pestúnkou jeho detí bolo „poriadne tvrdé“. „A ďalšia vec bola, že sa to udialo v časoch, keď prenasledovanie paparazzmi bolo najintenzívnejšie a v Londýne panovalo skutočne nepekné správanie. Vedeli, kde sa budem nachádzať každú noc,“ zaspomínala si 38-ročná Miller.

„Bola to jedna z najväčších skúšok, ako som kedy zažila. Pretože s takou úrovňou verejnej pozornosti na vaše zlomené srdce vstať ráno z postele a každý večer sa postaviť pred 800 ľudí – bolo to posledné, čo máte chuť urobiť,“ pokračovala Sienna Miller, ktorá v tom čase účinkovala v jednom z londýnskych divadiel.

Herečka si pritom začala s britským hercom Judom Lawom v roku 2003, keď spoločne nakrúcali snímku Alfie. O rok neskôr, na Štedrý deň v roku 2004 sa zasnúbili. Herečka zásnuby zrušila po tom, čo médiá odhalili hercovu aféru s pestúnkou jeho detí z predchádzajúceho manželstva. Dvojica sa rozišla, no v roku 2009 znovu dala dohromady. Ani tak im však vzťah nevydržal a o dva roky neskôr sa ich cesty znovu rozišli.

Po ich rozchode sa hviezda dala dohromady s hercom Tomom Sturridgeom, s ktorým má aj dcérku. Ani tento partnerský vzťah však nevydržal. Zatiaľ posledným partnerom Millerovej bol galerista Lucas Zwirner. Začiatkom septembra sa však objavili správy, že sa partneri rozišli.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #rozchod #nevera #Sienna Miller #Jude Law

+ Začnite sa zaoberať konečne aj sami sebou, nie len ľuďmi okolo vás.
Ak sa vám momentálne v niečom darí,...

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...