Kate sa na 3-dňovú cestu vlakom vyparádila! Nové kúsky garderóby však nezháňala

Vojvodkyňa Kate a princ William sú na trojdňovom turné po Anglicku, Škótsku a Walese. Ide o ich prvé oficiálne verejné turné po dlhšom období a tak je dvojica opäť pod drobnohľadom médií.

08.12.2020 09:40
kate Foto: ,
Vojvodkyňa Kate počas návštevy mesta Batley, po stretnutí s dobrovoľníkmi.
debata

V roku 2020, ktorý je výrazne poznačený pandémiou, sa kráľovský pár Britom zväčša prihováral z ich domácej kancelárie. Od marca, kedy pandémia vypukla, ich bolo na verejnosti vidieť zriedka. Kensingtonský palác minulý týždeň oznámil, že dvojica vyrazí na trojdňovú cestu vlakom po Británii, počas ktorej precestuje zhruba 2 000 kilometrov. Miesta, kde sa dvojica objaví, však palác vopred nezverejňuje, aby sa predišlo zhromažďovaniu veľkého počtu ľudí.

Ich cesta sa začala 6. decembra na vlakovej stanici „Euston“ na severe Londýna. Kate sa po boku manželka usmievala v tmavozelenom kabáte jej obľúbeného módneho domu Alexander McQueen. Čierne semišové topánky, rukavice a čierna kabelka od Grace Han sa podpísali pod celkový elegantný vzhľad trojnásobnej mamy. Po manželovom boku nastúpila do „kráľovského vlaku“, krátke video zverejnili aj na Instagrame.

Druhý deň ich cesty navštívili záchranárske centrum neďaleko škótskeho Edinburghu. Cieľom návštevy bolo poďakovanie záchranárom a dobrovoľníkom, ktorí pracovali a pomáhali ľuďom postihnutým koronakrízou v tejto časti Británie. Na túto návštevu Kate zvolila modrý kabát britskej návrhárky Catherine Walker. Tento kúsok sme už na nej videli aj v minulosti – napríklad v roku 2018 počas návštevy Osla.

Princ William a vojvodkyňa  Kate počas návštevy... Foto: SITA/AP, Danny Lawson
william, kate Princ William a vojvodkyňa Kate počas návštevy mesta Batley, po stretnutí s dobrovoľníkmi.

Nasledovala návšteva mesta Batley v grófstve „West Yorkshire“, počas ktorej sa manželia stretli s dobrovoľníkmi, ktorí v čase pandémie pomáhali seniorom. Kate mala na sebe tmavé farby – na stretnutie zvolila kabát britskej značky Hobbs, ktorý takisto nepatrí k novým kúskom v jej šatníku. Aj tento kabát už predviedla pred objektívmi – bolo to vo februári 2020 počas jej návštevy vo Walese.

Princ William a vojvodkyňa  Kate počas návštevy...
Princ William a vojvodkyňa  Kate počas návštevy...
+2Vojvodkyňa  Kate počas návštevy mesta Batley,...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #princ William

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...