Keď nefotí svojich psov, príde na rad snúbenica! James Middleton by ju mal fotiť častejšie, pozrite

Brat vojvodkyne Kate žije so svojou krásnou snúbenicou, Francúzkou Alizee Thevenetovou (30) v Londýne, ale veľa času trávia aj na vidieku.

09.12.2020 00:00
debata (1)

A hoci svoj spoločný život si vychutnávajú mimo záujmu médií a snažia sa o súkromie, z času na čas sa 33-ročný fešák pochváli nejakým záberom zo súkromia na Instagrame.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa James Middleton (@jmidy)

A hoci na jeho zverejnených fotografiách hrajú prím najmä jeho verné psy, ktorých má James požehnane, predsa len občas ponúkne pohľad aj na svoju krásnu Alizee. Nežná blondínka sa už pár razy stala aj objektom paparazzi fotografov, keď bola s rodinou Middletonovcov na dovolenke na Ostrove svätého Bartolomeja v Karibiku. Jej štíhle telo modelky zdobilo v januári 2020 tamojšiu vyhľadávanú pláž.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa James Middleton (@jmidy)

Ale plavky peknej Francúzke robia dobrú službu aj doma. James Middleton napríklad ponúkol pohľad na štíhlu postavu svojej lásky, ako sa prechádza po lúke. Ako inak, so psami. Na nohách má obuté gumáky známej značky, jej telo však zakrývajú iba úsporné bikiny.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa James Middleton (@jmidy)

Zaľúbený párik mal byť už pár mesiacov oficiálne zosobášený, ale situácia okolo pandémie sa postarala o zrušenie svadby – a to hneď dvakrát, ako James Middelton uviedol na Instagrame. Pred rokom, v októbri 2019, požiadal mladší brat vojvodkyne Kate svoju vyvolenú o ruku.

James Middleton a Alizee Thevenet tvoria pár od roku 2018, kedy sa spoznali v klube „South Kensington Club“, kde ona pohladila psa menom Ella, ktorý patril práve Jamesovi.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #James Middleton #Alizee Thevenet

+ Nezaťažujte sa niečím čo nie je vaša starosť, škodíte hlavne sami sebe.
Nekopírujte, nikdy tak sami nebudete so...

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...