Kristína na pódiách vždy tip-top! Ako jej pristane zástera a kuchyňa? Pozrite sa

Aj sympatická speváčka sa chystá na sviatky. Pri jej stromčeku cukrovinky chýbať nebudú.

12.12.2020 00:00
kristína Foto:
Speváčka Kristína.
debata

Aj speváčka Kristína, podobne, ako mnoho jej ďalších kolegov z hudobnej brandže, prišla v tomto čase o vystúpenia. Diváci RTVS ju mohli pred pár dňami vidieť aj počuť v relácii Petra Biča 3 pódiá, v ktorej zaspievala známe hity Horehronie či Mať srdce. A do vianočnej nálady divákov dostala pesničkou Na bieleho koňa.

Kristína v relácii 3 pódiá. Foto: Dominika Kentošová
kristína peláková Kristína v relácii 3 pódiá.

Vianočná nálada však vládne aj u nej doma. 33-ročná hnedovláska prežíva toto obdobie klasicky, aj v kuchyni pri pečení vianočných cukroviniek. Záberom z kuchyne sa pochválila aj svojim fanúšikom na Instagrame. Podobne, ako na pódiu pred divákmi, ani v zástere úsmev na jej tvári nechýba. Speváčka sa tak poctivo pripravuje na sviatky a ako to vyzerá, pri ozdobenom stromčeku núdza o sladké potešenie rozhodne nebude.

Okrem speváckej kariéry si už Kristína pár razy vyskúšala aj tú hereckú. Z pódia si v minulosti „odskočila“ pred filmové kamery – v roku 2015 sme ju videli vo vianočnej rozprávke Johankino tajomstvo či v českej komédii Život je život, kde si zahrala po boku Ondřeja Vetchého.

Ako sa pred časom vyjadrila pre Pravdu, filmové ponuky vždy dobre zvažuje. „Keďže nie som herečka, ktorá je veľmi tvárna a dokáže zahrať čokoľvek, musím mať pocit, že pred kamerou vyzerám dôveryhodne a charakter postavy mi sedí. Bola by som rada, aby som z účinkovania vo filme mala zážitok ja aj divák. Preto si viac zakladám na tom, aby mi rola sedela, aj ma bavila.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pečenie #Vianoce #advent #Kristína Peláková

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...