Robbie Williams: Môj život dostal zrazu štruktúru, určitú normálnosť

46-ročný Robbie Williams žije v manželstve s niekdajšou herečkou Aydou Fieldovou a vychovávajú štyri ratolesti.

14.12.2020 00:00
Robbie Willams Foto: ,
Robbie Williams a Ayda Field na udeľovaní cien Pride of Britain.
debata

Britský spevák Robbie Williams sa v rozhovore pre SWR3 rozhovoril aj o tom, čo ho drží nad vodou v zlých časoch. „Aj v mojich hlboko smutných a depresívnych chvíľach bol humor často to jediné, čo mi zostalo. Zachránil mi život,“ uviedol 46-ročný Williams.

Robbie Williams žije v manželstve s niekdajšou herečkou Aydou Fieldovou a vychovávajú štyri ratolesti. Práve oni obohacujú jeho každodenný život: „Milujeme to, že máme štyri deti. Ale, samozrejme, máme aj pomoc. Takže sa dostatočne vyspíme a preto si zvyčajne môžeme dovoliť byť tými najlepšími rodičmi svojich detí,“ opísal štvornásobný otecko.

Spevák tiež komentoval svoju situáciu počas pandémie a uvedomuje si, že je na tom lepšie ako ostatní. „Pokiaľ ide o našu finančnú situáciu, sme veľmi privilegovaní. Rád som trávil veľa času so svojou rodinou a stal som sa lepším človekom, pretože môj život dostal zrazu štruktúru, určitú normálnosť,“ opísal, no zároveň prezradil aj nie práve príjemné skutočnosti jeho života: „Ale je tu aj druhá strana mince. Môj otec má Parkinsonovu chorobu a moja svokra má rakovinu. Prežívame to tak, ako mnohí iní ľudia. Ale celkovo sa naozaj nemôžem sťažovať.“

So svojou manželkou žije v Los Angeles. Spoznali sa v roku 2006, kedy bol Williams na vrchole kariére a krok od toho, aby skončil na klinike pre psychické problémy. Sláva mu prerástla cez hlavu. Podľa jeho slov to bola práve podpora a láska Aydy, ktorá mu v tom období veľmi pomohla, aby postupne začal žiť stabilnejší život.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Ayda Field #Robbie Wiliams

+ Naslúchajte svojmu telu, vie, čo je pre vás najlepšie.
Zabudnite na peniaze, momentálne by ste mali mať iné...

+ Nezabúdajte na ovocie a zeleninu, vaše telo ich potrebuje.
Nebuďte lenivý a pokúste sa každý deň spraviť aspoň...